27 Ekim 2017 10:55

Okmeydanı'da hafriyat kamyonları çarpıştı

Okmeydanı TEM Bağlantılı Yolu Kemerburgaz yol ayrımında iki hafriyat kamyonunun çarpışması sonrası uzun araç kuyrukları oluştu.

Paylaş

İstanbul'da Okmeydanı TEM Bağlantı Yolu Kemerburgaz yol ayrımında iki hafriyat kamyonu çarpıştı.

DHA'nın haberine göre kaza, saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Nami Sarı'nın kullandığı hafriyat kamyonunun önünde seyreden cip kavşakta yolu şaşırınca ani fren yaptı. Bunun üzerine Nami Sarı da fren yaptı. Bu sırada arkadan gelen hafriyat kamyonu duramayarak Sarı'nın kullandığı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle Hüseyin Kurt sürücü bölümünde sıkıştı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Yaralı sürücü yarım saatlik çalışma sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Hafriyat kamyonundan yürüyerek çıkan Hüseyin Kurt, tedbir amaçlı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı haber alan Hüseyin Kurt'un kamyoncu arkadaşları da olay yerine geldi. 

Kazaya karışanların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kazayı öğrenerek olay yerine gelen Yusuf Atmaca ,"Önünde seyreden cip yolu şaşırarak durmuş. Arkadan gelen hafriyat kamyonları da duramayarak birbirlerine vurmuş. Cip durmayarak yoluna devam etmiş. Polis olay yerinden kaçan aracı araştırıyor. Arkadaşımızın durumu iyi tedbir amaçlı hastaneye gitti" dedi.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Yaşanan kaza nedeniyle Okmeydanı Hasdal istikametinde uzun araç ve kamyon trafiği oluştu. Trafik kontrollü olarak veriliyor.

BİR YILDA EN AZ 25 ÖLÜ

İstanbul'da yoğun inşaatlar sebebiyle hafriyat kamyonlarına merkez bölgelerde dahi rastlamak mümkün oluyor. Yayalar ve diğer araçlar için tehlikeyi artıran hafriyat kamyonları, Kuzey Ormanları Savunması'nın 8 Ağustos 2017'de açıkladığı rakama göre en az 25 ölüme sebebiyet verdi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

12 yıllık 'altın madencilerinin saldırısı' davası düştü

SONRAKİ HABER

Peşmerge ile Irak ordusu arasında ateşkes sağlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...