01 Ağustos 2012 10:31

Ayazağa’da inşaat işçilerine bir saldırı daha

İstanbul’un Ayazağa semtinde inşaat işçileriyle mahalleli arasındaki gerginlik dün akşam da devam etti.Gece geç saatlerde şantiyeye yapılan taşlı saldırı sırasında içeride olan Veysel Çelik, bazı arkadaşlarının saldırı korkusu ile işi bırakıp memleketlerine döndüğünü belirterek, tedirgin olduklarını ve kim

Ayazağa’da inşaat işçilerine bir saldırı daha
Paylaş

İstanbul’un Ayazağa semtinde inşaat işçileriyle mahalleli arasındaki gerginlik dün akşam da devam etti.

Gece geç saatlerde şantiyeye yapılan taşlı saldırı sırasında içeride olan Veysel Çelik, bazı arkadaşlarının saldırı korkusu ile işi bırakıp memleketlerine döndüğünü belirterek, tedirgin olduklarını ve kimsenin ne yapacaklarına ilişkin açıklama yapmadığını söyledi.

TACİZLER DEVAM ETTİ

Şişli ilçesine bağlı Ayazağa Mahallesi’nde Zorlu İnşaata ait bir şantiyede çalışan Kürt işçilere yönelik önceki gün yapılan saldırının ardından işçilere yönelik tacizler dün gece de devam etti. Dün geceki saldırıda şantiye içinde olan Veysel Çelik, polisin yoğun ablukasına rağmen bir grup insanın şantiyeye taş atarak tacizde bulunduğunu söyledi. İki gündür güvenlik gerekçesiyle işe gidemediklerini ve şantiyede kaldıklarını belirten Çelik, saldırı endişesi ile sabaha kadar uyuyamadıklarını ifade etti. Şantiyede çalışan çoğu işçinin işi bırakarak memleketlerine döndüğünü hatırlatan Çelik, bazı taşeron firmaların çalıştırdıkları işçilerini Ayazağa’dan alıp başka şantiyelere yerleştirdiğini söyledi. Yetkililerden durumlarının netleşmesine ilişkin bir açıklama beklediklerini belirten Çelik, ancak kimsenin açıklama yapmadığını belirtti. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

‘Çözüm anahtarı demokratik özerklik’

SONRAKİ HABER

Tuncel, Ay’ın terfisini sordu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...