24 Ekim 2017 09:45

Fenerbahçe'nin stoperdeki yeni ikilisi: Neustadter-Neto

Fenerbahçe'nin son haftalardaki performanslarıyla dikkat çeken futbolcuları Neustadter ve Neto, Aykut Kocaman'ın gözüne girmeyi başardı. 

Paylaş

Fenerbahçe'nin Rus savunma oyuncusu Neustadter performansıyla formayı kaptı.

Beşiktaş derbisinden sonra Galatasaray derbisinde de sahanın en iyilerinden olan ve rakibe geçit vermeyen Roman Neustadter Neto ile iyi bir uyum yakaladı ve performansı beğenildi.

Skrtel iyileşmesine rağmen Aykut Kocaman Neustadter'i tercih ederken, Rus oyuncunun Kayseri maçında da ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Rus savunma oyuncusu geçen sezon da sabırla çalışıp görev düştükçe yerine getirirken, karakterinin ve profesyonelliğinin karşılığını alarak teknik direktör Aykut Kocaman'ın gözüne girmeyi başardı. 

EKSTRA ÇALIŞMALAR YAPIYOR VE TÜRKÇE ÖĞRENİYOR

Rus savunma oyuncusu antrenmanlar dışında bireysel ekstra çalışmalar yapıyor. Neustadter ayrıca kolay iletişim kurabilmek için Türkçe dersler de alıyor ve sık sık yakınındakilerle Türkçe diyaloglar kuruyor.

Son oynanan derbide sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirten Rus futbolcu; "Hocamız bana büyük bir güven aşıladı, her zaman bana bu güveni hissettiriyor. İyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum ve bu performansımın üzerine koyarak devam etmek istiyorum. Ben her zaman takım için en iyisini olmasını istiyorum" diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Caner Erkin, 'sportmenliğe aykırı hareket'ten PFDK'de

SONRAKİ HABER

Atilla Taş, Murat Aksoy ve Davut Aydın cezaevinden çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...