23 Ekim 2017 13:30

Kamu çalışanlarına zorunlu 'OHAL' nöbeti

Çekmeköy Kaymakamlığı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına gönderildiği yazı ile devlet memurlarına, OHAL bürosunda görev verilmesini istedi.

Paylaş

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız imzasıyla Kamu Kurum ve Kuruluşlarına resmi yazı gönderildi. Gönderilen yazıda, OHAL bürosu iş ve işlemlerinin yürütülmesi konusunun öğretmenlere tebliğ edilmesi istendi.  Yazıya iliştirilen 24 saat çalışma ve görev listesinde bulunan öğretmenlerin ilgili gün ve saatte OHAL bürosunda bulunmaları talep edildi.

KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA GÖNDERİLEN YAZI

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız imzasıyla Kamu Kurum ve Kuruluşlarına gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi: "15 Temmuz Darbe Girişimi nedeniyle ülke genelinde ilan edilen olağüstü hal bitiminden itibaren yeniden uzatılacağından, Olağüstü Hal Kurulu ve Bürolarının Kuruluş ve Görevleri ile Yükümlülüklerinin karşılığının tespit ve ödenmesi hakkında  yönetmelik uyarınca oluşturulan İlçemiz Olağüstü Hal Bürosu 24 saat çalışma görev listesi ilişikte gönderilmiştir. OHAL Bürosu iş ve işlemlerini yürütülmesi ve söz konusu listenin ilgili personele tebliğ edilerek tebellüğ belgelerinin Kaymakamlığımıza gönderilmesini, ilgili personelin nöbet gün ve saatinde OHAL bürosunda hazır  bulunmalarının sağlanması hususunda bilgi ve gereğini rica ederim." (İstanbul/EVRENSEL) 

ÖNCEKİ HABER

Hopa protestosuna 1 tutuklama

SONRAKİ HABER

'İhanet ettik' sözlerine cevap: Kanal İstanbul’u iptal edin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...