23 Ekim 2017 06:45

Marmara, kıyı Ege ve Batı Akdeniz’de kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Marmara’nın batısı, kıyı Ege ve Batı Akdeniz’de kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan değerlendirmelere göre, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ile Bolu ve Düzce çevrelerinde bugün ve yarın sağanak yağış görülecek. Yağışların, Marmara’nın batısı, kıyı Ege ve Batı Akdeniz’de kuvvetli olması bekleniyor.

Bugün ve yarın Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ile Bolu ve Düzce çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların, Marmara’nın batısı, kıyı Ege ve Batı Akdeniz’de kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar ise batı ve iç bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli esecek.

25 Ekim Çarşamba günü yağışlar Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ile Batı Karadeniz’de etkili olmaya devam edecek. Batı Akdeniz ile Marmara’nın kuzeyinde ise kuvvetli yağış bekleniyor.

Yağışlar, 26 Ekim Perşembe günü Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç ve Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Doğu Akdeniz’de, 27 Ekim Cuma günü Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda etkili olacak.

Hava sıcaklığı yarın önemli bir değişiklik göstermeyecek. Salı günü yağışlar ile birlikte batı bölgelerde, Çarşamba günü iç, Perşembe günü Kuzeydoğu kesimlerde sıcaklık 4-8 derece azalacak. Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında Salı ve Çarşamba günleri güneyli rüzgarın etkisiyle hava sıcaklığının 6-8 derece artması bekleniyor. (ANKA)
 

ÖNCEKİ HABER

Afrin sınırına askeri sevkiyat

SONRAKİ HABER

Tüketicinin güveni ekim ayında yüzde 2 azaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...