22 Ekim 2017 08:43

Bakan Ahmet Arslan: Türk Telekom’a kayyım atanmayacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türk Telekom’a borcundan dolayı kayyım atanacağı haberini yalanladı.

Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türk Telekom’a (TT) borcundan dolayı kayyım atanacağı ve hisselerine el konulacağı haberlerinin doğru olmadığını açıkladı. Arslan, “Şirkete kayyum atanması ve hisselerine el konulması söz konusu değil” dedi. 

‘BAŞARILI YÖNETİLİYOR’

Gazete Habertürk'ün haberine göre Arslan, TT’deki son durumla ilgili şunları söyledi:

“Bir sıkıntı görülürse bize söylenebilir. Sürekli denetim yapmak durumundayız. Şirket şu anda çok başarılı bir şekilde yönetiliyor. TT’ye en ufak bir sıkıntı gelmeyecektir, bunu herkes bilsin. OTAŞ bunun altından kalkamazsa biz gereğini yaparız. Şirkete sanki kayyum atanıyormuş, yönetim kurulu atanıyormuş, hisselerine el konuluyormuş... Böyle bir şey söz konusu değil. İhtiyaç duyduğumuzda yönetim kurulu üyelerini değiştirebiliriz. Bunlar Hazine’nin bilgisi ve izni dahilinde oluyor.”

OTAŞ’ın borcunu ödemeden TT hisselerini alıp gitme şansı olmadığını söyleyen Arslan, “Altın Hisse temsili bizde. Şirketin CEO ’su var, genel müdürü ve yardımcıları var. Gerçekten çok iyi yönetiyor” dedi. (EKONOMİ SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Tacize tepki gösteren babaya satırlı sandalyeli saldırı!

SONRAKİ HABER

‘Fethullahçı patronlar’ hakim karşısına çıkıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...