Tacize tepki gösteren babaya satırlı sandalyeli saldırı!

Kadıköy'de kızına sözlü tacizde bulunan gruba tepki gösteren baba, satırlı, sandalyeli saldırıya uğradı. Esnafı da darbeden saldırganlar ateş de etti.

22 Ekim 2017 08:21
Paylaş

İstanbul Kadıköy’de kızıyla birlikte kağıt toplayan N.G., kızına sözlü tacizde bulunan gruba tepki gösterince, satırlı, bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırganlar araya girmeye çalışan esnafı da darbetti.

Saldırı, dün saat 23.30 sıralarında Kadıköy'de meydana geldi. Kağıt toplayıcısı olduğu öğrenilen N.G. adlı baba, kızı ve eşiyle Güneşli Bahçe Sokağı’ndan geçerken, yol üzerindeki bir kafeteryada oturan grupla aile arasında tartışma çıktı.

Kızının tacize uğradığını söyleyen baba olaya tepki gösterince, saldırganlar yanlarındaki arkadaşlarıyla birlikte N.G.’yi çarşı içinde uzun süre kovaladıktan sonra bir binanın girişinde yakalayarak sandalyelerle saldırdı.

SATIR VE BIÇAK DARBESİ

Saldırganlar araya giren esnafı da darp etti. Olay anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Olayda baba N.G. ve esnag R.A. satır ve sandalyeler ile yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi, saldırganlar olay yerinden yaya olarak kaçtı. Yaralılar ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldı.

HAVAYA ATEŞ EDİLDİ

Görüntülerde bir grup baba N. G.’yi kovalıyor. Kovalama esnasında bir kişi havaya silahla ateş ediyor.

N.G.’nin bir binanın kapısında saldırganlar tarafından sandalyelerle defalarca kafasına vuruluyor.

Saldırıyı önlemek isteyen esnaf da saldırganlar tarafından darp ediliyor.

Emek Partisi saldırıyı protesto edecek
Emek Partisi, tacizi ve saldırıyı protesto çağrısı yaptı.

EMEK PARTİSİ TACİZİ VE SALDIRIYI PROTESTO ÇAĞRISI YAPTI

Emek Partisi Kadıköy İlçe Örgütü, kızına sözlü tacizde bulunan gruba tepki gösteren kağıt toplayıcısı babanın, satır ve sandalyeli saldırıya uğramasına ve tacize karşı protesto çağrısı yaptı.

23 Ekim Pazartesi saat 19.30'da Khalkedon'da buluşacak Kadıköylüler, kadına yönelik şiddeti, tacizi ve kağıt toplayıcısı emekçiye yönelik saldırıyı protesto edecek. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Suriye sınırında zırhlı araç devrildi: 8 asker yaralı

SONRAKİ HABER

Bakan Ahmet Arslan: Türk Telekom’a kayyım atanmayacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...