22 Ekim 2017 06:45

Arhavi eski Belediye Başkanı Musa Ulutaş toprağa verildi

Hayatını kaybeden Arhavi eski Belediye Başkanı Musa Ulutaş toprağa verildi.

Paylaş

Kalp krizi nedeeniyle hayatını kaybeden Arhavi eski Belediye Başkanı Musa Ulutaş Arhavi Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Ulutaş için ilk tören 9 yıl görev yaptığı Arhavi Belediyesi önünde yapıldı. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu ve Milletvekili Uğur Bayraktutan burada yaptıkları kısa konuşmalarda Musa Ulutaş’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Musa Ulutaş’ın cenazesi daha sonra CHP Arhavi İlçe Başkanlığı önüne getirildi. Burada  Ulutaşın siyasi yaşantısı ile ilgili konuşmalar yapıldı.

Ulutaş’ın cenazesi daha sonra Merkez Camii’ne getirildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da çelenk gönderdiği törene Artvin milletvekilleri Uğur Bayraktutan, İsrafil Kışla, eski milletvekilleri Metin Arifağaoğlu ve Yüksel Çorbacıoğlu, CHP Artvin İl Başkanı Yücel Kurt, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Volkan Canalioğlu, diğer siyasi partilerden temsilciler ve sevenleri katıldı.

Musa Ulutaş’ın cenazesi cenaze namazının ardından Musazade mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi. (Arhavi/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Gözaltında tutulan Nurcan Vayiç açlık grevine başladı

SONRAKİ HABER

Tanrıkulu, Yıldırım'a zorla kaybettirmeleri sordu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...