21 Ekim 2017 10:20

'Çocuklar ölmesin' diyen Ayşe Öğretmenin çocuğu oldu

Beyaz Show'da 'Çocuklar ölmesin' dediği için 1 yıl 3 ay hapis cezası alan Öğretmen Ayşe Çelik'in çocuğu oldu.

Paylaş

"Çocuklar ölmesin" dediği için 1 yıl 3 ay hapis cezası alan öğretmen Ayşe Çelik'in çocuğu oldu. 

Sokağa çıkma yasakları döneminde Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show isimli programa telefonla katılarak “Çocuklar ölmesin” dediği için hakkında dava açılan öğretmen Ayşe Çelik'e 1 yıl 3 ay hapis cezası verilmişti. 
 
Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen ceza, geçtiğimiz günlerde İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi tarafından onandı.

1 yıl 3 ay hapis cezası verilen Ayşe Çelik, dün gece bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

'ÇOCUĞUMU NEREDE VE HANGİ ŞARTLAR ALTINDA DÜNYAYA GETİRECEĞİM?'

Ayşe Çelik kendisine verilen cezayı öğrendikten sonra yaptığı açıklamada, "Kararı öğrendikten sonra düşündüğüm tek şey çocuğumu nerede ve hangi şartlar altında dünyaya getireceğim oldu. Şimdiye kadar bir kadın ve bir öğretmen olarak çocuklardan yana bir tutum sergiledim. Bundan sonra da bir kadın, bir öğretmen ve bir anne olarak her zaman, her yerde ve her şartta çocuklardan yana olacağım. ‘Anneler ağlamasın, çocuklar ölmesin’ diyen biri muhtemelen çocuğunu hapiste doğuracak.

Şu an yaşadığım şey tedirginlikten öte annesi ve babası ile beraber sıcak bir yuva yerine, şefkatten uzak böyle bir ortamda çocuk sahibi olacak olmanın korkusu içerisindeyim.

Böyle bir sonuç ile karşılaşacağımı bilseydim, bırakın çocuk sahibi olmayı kötü, vicdansız ve hiçbir şekilde adalet içinde yaşanamayan bir dünyaya gelmek dahi istemezdim" demişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Cumartesi Anneleri 656. kez adalet istedi

SONRAKİ HABER

Haber Sen: Biat eden medya yaratılmak isteniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...