Ankara'da silahlı çatışma: 1 ölü, 2 yaralı

Ankara'da bir vatandaşla evinin önündeki otoparkçı arasında silahlı çatışma yaşandı.

20 Ekim 2017 15:00
Paylaş

Ankara'da aralarında husumet bulunan Hüseyin Gök ile evinin önündeki otoparkçılar arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda 1'i polis 2 kişi yaralanırken, etrafa ateş açan Hüseyin Gök isimli şahıs, polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda öldü.

Olay, saat 18.00 sıralarında CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın tedavi gördüğü, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi karşısında meydana geldi.

İddiaya göre Hüseyin Gök, daha önceden aralarında husumet bulunan otoparkçı B.H.'yi, oturduğu evden ateş ederek silahla yaraladı. Saldırgan Gök, daha sonra uzun namlulu otomatik silahla etrafa ateş açmaya devam etti. Otoparkçılar ise Hüseyin Gök'ün evine kaldırım taşları atarak karşılık verdi. Vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine polis ekipleri sevk edilerek, operasyon düzenlendi.

Polisin ikazlarına rağmen vatandaşlara ve emniyet personeline ateş etmeye devam eden Gök, özel harekat polislerinin de sevk edildiği operasyonda öldü. Ardından polis ekipleri, evin camını ve kapısını kırarak içeri girdi. Bu sırada evin önündeki depo çatısının çökmesi üzerine bir polis memuru aşağı düşerek yaralandı. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Barzani: Kimseyi tutuklayamazsınız

SONRAKİ HABER

‘Tutuklu gazeteciler hakkındaki karar sürecini hızlandırın’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...