20 Ekim 2017 11:14

Bursasporlu Amigo Fiko uğurlandı

Bursaspor tribünlerinin efsane isimlerinden Fikret Akdağ, namıdiğer Amigo Fiko son yolculuğuna uğurlandı.

Paylaş

Önceki gün hayatını kaybeden Bursaspor tribünü amigolarından Fikret Akdağ, namıdiğer Amigo Fiko son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Akdağ'ın ailesi, sevenleri, Bursaspor taraftarları ve yöneticileri katıldı.

Doğan Haber Ajansı'nda yer alan habere göre bir süredir hastanede tedavi gören ve önceki gün hayatını kaybeden Bursaspor tribünlerinin efsaneleşmiş isimlerinden 'Amigo Fikret' lakaplı Fikret Akdağ, Ulucami'de kılınan cenaze namazının ardından uğurlandı.Amigo Fikret'in cenazesinde ailesi, yakınları ve çok sayıda Bursaspor taraftarının yanı sıra Bursaspor Başkanı Ali Ay ve kulüp yöneticileri yer aldı. Fikret Akdağ'ın tabutuna Bursaspor bayrağı ve "Amigo Fikret" yazılı 16 numaralı Bursaspor forması serildi. Cenaze namazının kılınmasının ardından Fikret Akdağ'ın cenazesi Hamitler Mezarlığında toprağa verildi.

Bursaspor tribün liderlerinden Amigo Fiko uğurlandı (Fotğraf: DHA)
Bursaspor tribün liderlerinden Amigo Fiko uğurlandı (Fotoğraf: DHA)

BURSASPOR KULÜBÜNDEN BAŞSAĞLIĞI AÇIKLAMASI

Bursaspor kulübü, Amigo Fiko'nun hayatını kaybetmesi üzerine resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Açıklamada "Bir süredir hastanede tedavi gören Amigo Fiko'nun vefat haberini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Fikret Akdağ'a Allah'tan rahmet, kederli Akdağ ailesi, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı. Bursaspor resmi Twitter hesabından da Amigo Fiko'nun fotoğrafının olduğu bir başsağlığı mesajı yayınlandı.

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Yarkadaş: OHAL'de en az kırk kişi cezaevinde intihar etti

SONRAKİ HABER

Polis memuruna cinsel istismardan 17.5 yıl hapis

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...