Fethiye'de yangına giden arazöz devrildi, 5 işçi yaralandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, orman yangınına sevk edilen arazöz devdildi. Kazada, 5 orman işçisi yaralandı.

19 Ekim 2017 12:57
Paylaş

Muğla'da Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Göcek Yangın Söndürme İstasyonu'nda görevli işçiler, bindikleri arazözle Karacaören Mevkii'nde yaşanan orman yangınına müdahale etmek üzere yola çıktı. Arazöz, tali orman yolunda şarampole devrildi.

Kazada sürücü Erhan Çolak ile birlikte arazözde bulunan diğer orman işçileri İsa Çevik, Mehmet Ali Çatak, Ergün Türkmen ve Erdoğan Koyuncu yaralandı. Yaralılar çağrılan ambulanslara alınarak çevre hastanelere kaldırıldı. Çolak, Çevik ve Çatak Fethiye Devlet Hastanesi'nde, Türkmen ve Koyuncu ise Dalaman Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralılardan başında kanama bulunan İsa Çevik'in kontrollerinin sürdüğü diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

'EN AĞIRININ BİLE BİLİNCİ YERİNDE'

Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik, yaralı işçilerin durumu hakkında aldığı bilgileri paylaştı. Çelik, yaralı orman işçilerin arazözün arkasından olay yerine ulaşan diğer orman işçileri tarafından araçtan çıkarıldığını anlattı. Yaralıların durumunun iyi olduğunu belirten Çelik, en ağır yaralının bile bilincinin yerinde olduğunu belirtti. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

'Müftü nikahı' yasasına EMEP'ten tepki: Yasa geri çekilmeli

SONRAKİ HABER

IKBY hükümeti İbadi’nin diyalog çağrısını kabul etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...