Urfa'da 3 çocuk pamukların arasında ölü bulundu

Urfa'da pamuk tarlasındaki pamuk yığınlarının arasına girip uyuyakalan 3 çocuk ölü bulundu. Zehirlenme şüphesi üzerinde duruluyor.

19 Ekim 2017 07:16
Paylaş

Urfa'da pamuk tarlasında oynarken içine girip uyudukları pamuk yığınlarının arasında ölü bulunan 2'si kardeş 3 çocuk havasızlıktan öldü. Çocukların zirai ilaç nedeniyle yaşamlarını yitirmiş olmasından şüpheleniliyor.

Güzeller Mahallesi'nde oturan ve dün gece oyun oynamak için evden çıkan 14 yaşındaki Harun, 12 yaşındaki Ali Tekdağ kardeşler ile 14 yaşındaki kuzenleri Hüseyin Tekdağ, dönmeyince yakınları tarafından pamuk tarlasında hareketsiz bulundu. Sağlık görevlilerinin kontrolünde öldüğü saptanan 3 çocuğun cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

İlk etapta pamuk yığınları arasında uyuya kalıp havasızlıktan ölmüş olmalarından kuşkulanılırken, bu arada pamuk tarlasında için zirai ilaçlama yapıldığı ve çocukların tarım teneffüs ettikleri ilaç nedeniyle zehirlenmiş olabilecekleri olasılığı da gündeme geldi. 3 çocuğun kesin ölüm sebebi, halen Adli Tıp Kurumu morgunda devam eden otopsilerinin tamamlanması ardından netlik kazanacak. (Urfa/DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

ESP, EHB ve ETHA'ya operasyon: 12 gözaltı

SONRAKİ HABER

Kayseri'de işçi servisleri çarpıştı: 11 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...