31 Temmuz 2012 09:20

Akdenizli gençler Türkiye ikincisi

BDP’li Akdeniz Belediyesinin Satranç Kulübü oyuncuları, 2012 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında Türkiye ikinciliğini elde ederek İş Bankası Ligi’ne yükseldi.Kulüp oyuncuları, Konya’da 15-22 Temmuz 2012 tarihleri arasında organize edilen 2012 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında Türki

Akdenizli gençler Türkiye  ikincisi
Paylaş

BDP’li Akdeniz Belediyesinin Satranç Kulübü oyuncuları, 2012 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında Türkiye ikinciliğini elde ederek İş Bankası Ligi’ne yükseldi.

Kulüp oyuncuları, Konya’da 15-22 Temmuz 2012 tarihleri arasında organize edilen 2012 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında Türkiye 2’ncisi olarak, İş Bankası Ligi’ne yükselen 3 takımdan biri oldu. Şampiyona sonunda 1’inciliği paylaşan ancak averajla 2’inci olan satranç takımının oyuncuları, antrenörleri ve aileleriyle  birlikte Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk’ü makamında ziyaret ederek kazandıkları kupa ve başarının sevincini paylaştı.

Kulüp oyuncularının başarısının kendilerini gururlandırdığını ifade eden Türk, “Mersin’de, gizli kalmış yüzlerce, binlerce yetenek olduğunu biliyoruz. Bu gençlerin, çocukların tespit edilmesi ve desteklenmesi gerekiyor. Biz, Akdeniz Belediyesi olarak elimizdeki imkanlar ölçüsünde kent sporunun ve sporcularının hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Diğer yerel yöneticilerden de beklentimiz budur. Özellikle ailelere bir çağrım var, lütfen çocuklarınızı başarılı oldukları sportif faaliyetlere yönlendirin” dedi. (MERSİN)

ÖNCEKİ HABER

Adalar Yüzme Şampiyonası 3 Ağustosta

SONRAKİ HABER

Yeni Çay Kanunu Tasarısı mecliste

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa