17 Ekim 2017 12:58

Yıldırım-Kılıçdaroğlu görüşmesi sona erdi

Meclis'te görüşen Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, memleket meselelerini konuştuklarını söyledi

Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis’te bir araya geldi. Yaklaşık bir buçuk saatlik görüşme yapan Yıldırım-Kılıçdaroğlu ikilisi “memleket meselelerini” konuştuklarını açıkladı.

Başbakan Yıldırım TBMM’deki makamında CHP lideri Kılıçdaroğlu ile yaklaşık bir buçuk saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. Yıldırım-Kılıçdaroğlu ikilisi bir araya gelmelerinin ardından kısa bir açıklamada bulundu.

‘SAYIN BAŞBAKAN BELLİ KONULARDA LÜTFEDİP BİLGİ VERDİ’

İlk sözü alan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Sayın Başbakan ile Türkiye’nin pek çok sorununu görüşme imkanımız oldu, Sayın Başbakan belli konularda lütfedip bilgi verdi, kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

‘GÜNDEMDEKİ KONULAR HAKKINDA DEĞERLENDİRME YAPTIK’

Kılıçdaroğlu’nun ardından konuşan Başbakan Yıldırım ise, “Teşekkür ediyoruz. CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ile memleketin meselelerini konuştuk. Hem iç hem dış politika ile ilgili gündemdeki konular hakkında değerlendirme yaptık. Teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. (ANKA)
 

ÖNCEKİ HABER

AB’den ABD’ye 'İran'la nükleer anlaşmayı iptal etme' çağrısı

SONRAKİ HABER

Gökçek'in gidişi hakkında üç iddia

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa