17 Ekim 2017 10:39

Oslo’da üç kadının öldüğü aylar sonra fark edildi

Norveç’in başkenti Oslo’da 60 yaşlarında bir anne ve iki kızı yaşadıkları evde ölü bulundu. Üç kadının aylar önce ölmüş olduğu açıklandı.

Paylaş

Norveç’in başkenti Oslo’nun Romsås semtinde geçen Perşembe günü 60 yaşlarında bir anne ve beraber yaşadığı 30 ile 20 yaşlarındaki iki kızı ile birlikte kaldıkları apartman dairesinde aylar sonra ölü bulundu.

Eritre kökenli ve Norveç vatandaşı olan üç kadının yazdan beri ölü oldukları açıklandı. Ayrı babalardan olan kız çocukların babalarından birinin Norveç’te, diğerinin ise yurtdışında yaşadığı belirtildi. Polisin açıklamasına göre kız çocuklarının uzun süreden beri babalarıyla ilişkilerinin de olmadığı ifade edildi. Polis yaptığı açıklamada mahallede ve dairede kendilerini tanıyanlarla konuştuklarını, komşularının anlattığına göre, kimseyle ilişkileri olmadan izole bir şekilde yaşadıklarını belirtti.

Belediye ait apartmanda kalan üç kadının ölü oldukları apartman yöneticisinin kokuyu hissetmesiyle ortaya çıktı. Apartman yöneticisi Yeni Çalışma ve Refah İdaresi (NAV) Kurumunu aradı. NAV’ın da polisi aramasıyla üç kadının aylar önce yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Kadınların vücutlarında herhangi bir izin bulunmadığını açıklayan polis, yapılacak otopsi sonucuna göre ölüm nedenin ortaya çıkacağını ifade etti. (Oslo/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Rakka'nın tamamı IŞİD’den geri alındı

SONRAKİ HABER

Yüksel eylemine gazlı müdahale: 4 gözaltı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...