31 Temmuz 2012 08:19

EMO’nun acı günü

TMMOB’da 34. ve 35. dönemlerde Yönetim Kurulu Üyeliği yapan, EMO Diyarbakır Şube Yönetim Kurulu’nda ise 2 dönem başkanlık olmak üzere 4 dönem görev alan Elektrik Mühendisi Mehmet Naci Temeltaş’ın cenaze töreni yapıldı.M. Naci Temeltaş ailesi, dostları, mücadele arkadaşları tarafından Elektrik Mühend

EMO’nun acı günü
Paylaş

TMMOB’da 34. ve 35. dönemlerde Yönetim Kurulu Üyeliği yapan, EMO Diyarbakır Şube Yönetim Kurulu’nda ise 2 dönem başkanlık olmak üzere 4 dönem görev alan Elektrik Mühendisi Mehmet Naci Temeltaş’ın cenaze töreni yapıldı.

M. Naci Temeltaş ailesi, dostları, mücadele arkadaşları tarafından Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) önünde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

İnsan Hakları Derneği Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan’ın da katıldığı törende konuşan EMO Genel Başkanı Cengiz Göltaş, M. Naci Temeltaş’ı görev aldığı kurumlardaki devrimci, demokrat ve sorumlu tutumundan tanıdıklarını söyledi. Göltaş, Temeltaş’ın özelleştirmelere karşı yaptıklarını, barış ve demokrasi mücadelesini, bilimin, tekniğin halk yararına olmasında ve TMMOB’un örgütlenmesindeki çabalarını aktardı. Göltaş, Temeltaş’ın verdiği mücadelenin hala örnek alındığını ifade etti.
Törenin ardından Temeltaş Cebeci Asri Mezarlığı’na defnedildi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İşkenceyi cezasız bırakan Türkiye'ye AİHM'den ceza

SONRAKİ HABER

Arhavi’de HES’çileri tulum eşliğinde kovdular

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...