16 Ekim 2017 14:01

Gazeteci İdris Yılmaz’ın darp anının fotoğrafları

Erciş’te görüş almaya gittikleri müteahhidin ve akrabaların saldırısına uğrayan Gazeteci İdris Yılmaz’ın darbedildiği anın fotoğrafları ortaya çıktı.

Paylaş

Van’ın Erçiş ilçesinde haber için görüşmeye gittikleri müteahhidin ve akrabaların saldırısına uğrayan gazetecilerden İdris Yılmaz’in saldırıya uğradığı anla ilgili fotoğraflar ortaya çıktı.

Van’ın Erciş ilçesinde Kayyım atanan Erciş belediyesinden Erciş Sahil Yolu Vitrin Projesi’ni ve aynı zamanda birçok  ihale alan Vensira Med.San. Tic. Ltd. Şirketinin Sahibi Şahin Yağar ve akrabaları, aldığı ihalelerde Erciş Belediyesi’nin araçlarını ve aynı zamanda personelini çalıştırmasını fotoğraflayan gazetecilere saldırmıştı. 

 {{335239}}

Van’ın Erciş ilçesinde haber için görüşmeye gittikleri müteahhidin ve akrabaların saldırısına uğradıktan sonra şikayetçi oldukları emniyette gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolü için gittikleri hastanede ikinci kez saldırıya uğrayan gazetecilerden İdris Yılmaz’ın saldırı anına ilişkin fotoğraflar ortaya çıktı. Gazetemize gönderilen fotoğraflarda Yılmaz’ın kalabalık bir grup tarafından darbedildiği görülüyor. (Van/EVRENSEL)

Gazeteci İdris Yılmaz'a saldırı

 

Gazeteci İdris Yılmaz'a saldırı

Gazeteci İdris Yılmaz'a saldırı

Gazeteci İdris Yılmaz'a saldırı


 

ÖNCEKİ HABER

Aranmaya karşı çıkan avukatlar beraat etti

SONRAKİ HABER

ABD acil tıbbi ve insani durumlarda vize verecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...