16 Ekim 2017 08:38

Eşini ve kızını öldürdü, 'Alkollüydüm, hatırlamıyorum' dedi

Eşi Hanife Özen ve kızı Esra Özen'i öldürüp kaçan Sertok Özen, kendisini 'Alkollüydüm, ne yaptığımı hatırlamıyorum' diyerek savundu.

Paylaş

Antalya'da, eşi 47 yaşındaki Hanife Özen ve kızı 23 yaşındaki Esra Özen'i tüfekle vurarak öldürdükten sonra kaçan 54 yaşındaki Sertok Özen, Döşemealtı ilçesinde otomobilinin içinde yarı baygın halde bulundu. İlaç içerek intihar girişimde bulunduğu belirlenen Özen, tedavisinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Sertok Özen kendisini "Alkollüydüm ne yaptığımı hatırlamıyorum" diye savundu.

Muratpaşa'da yaşayan Sertok Özen, geçtiğimiz cumartesi gecesi alkollü olrak geldiği evinde eşi Hanife Özen'e saldırdı. Özen saldırı sırasında evde bulunan arkadaşına ait ruhsatsız av tüfeğiyle eşini başından, araya giren üniversite öğrencisi kızı Esra Özen'i de boğazından vurdu. Anne ve kızı olay yerinde yaşamını yitirirken, Sertok Özen, Muratpaşa Mahallesi'nde oturan bacanağı Osman Göçer'in evine gitti.

Özen, tüfeği kendisine kapıyı açan bacanağına doğrulttu. Göçer'in, ani bir hareketle namlunun yönünü tavana doğrultmasıyla tüfek ateş aldı. Paniğe kapılan Özen kaçarken, Osman Göçer ve eşi Emine polisi arayarak durumu bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, buradaki incelemeden sonra Sertok Özen'in evine gitti. Evde yapılan incelemede, anne ve kızının cansız bedeni bulundu.

KENDİNİ 'ALKOLLÜYDÜM, HATIRLAMIYORUM' DİYEREK SAVUNDU

Hanife ve Esra Özen'in cenazeleri dün Serik ilçesinde toprağa verildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Sertok Özen'i yakalamak için çalışma başlattı.

Polis, Özen'i, dün saat 17.30 sıralarında Döşemealtı ilçesi Kovanlık Mahallesi'nde açık arazide otomobilinin içinde yarı baygın halde buldu. Sağlık kontrolünden geçirilen Sertok Özen'in ilaç içerek intihar girişimde bulunduğu belirlendi.

Midesi yıkanan ve tedavisi yapılan Özen, sorgusu için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Özen, ifadesinde kendisini "Alkollüydüm, ne yaptığımı hatırlamıyorum" diyerek savundu.

Sertok Özen, işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. (Antalya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Adalet için yürüyenlerin hikayesi

SONRAKİ HABER

Venezuela’da eyalet seçimlerini ‘Maduro kazandı’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...