14 Ekim 2017 23:28

Fenerbahçe derbi öncesi kayıp yaşamak istemiyor

Süper Lig’de bugünFenerbahçe, Evkur Yeni Malatyaspor’u ağırlarken, Trabzonspor da Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk edecek.

Paylaş

Süper Lig’de bir türlü isteği formu bulamayıp, üst üste puanlar kaybeden Fenerbahçe, bu akşam saat 19.30’da Evkur Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. Karşılaşmayı Hakem Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy, Volkan Ahmet Narinç ve Bahattin Şimşek üstlenecek.

Geride kalan 7 haftada 11 puan alarak yedinci sırada bulunan sarı-lacivertliler, kritik Galatasaray derbisi öncesi Malatya ekibini mağlup ederek ezeli rakibi karşısına moralli çıkmak istiyor. Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada Teknik Direktör Aykut Kocaman moralsiz takımını yeniden lige odaklamak için yoğun çaba verdi.

KOCAMAN’DAN OYUNCULARA: SİZE GÜVENİYORUM

Kocaman futbolcularına, Beşiktaş maçında gösterilen performansı hatırlatırken, “Sahip olduğunuz potansiyeli göstermek zorundasınız. İyi bir takım olduğumuzu Beşiktaş karşısında gösterdik. Bizden beklenen şampiyonluk. Büyük maçlardaki oyunumuzu her maçta gösterip ligde üst sıralara çıkmak zorundayız. Size güveniyorum” dediği öğrenildi. 

Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe daha önce rakibiyle 2011 yılında karşılaştı. 13 Ocak 2011’de Türkiye Kupası’nda karşılaşan iki ekibin mücadelesinde galip taraf 2-1’lik skorla Yeni Malatyaspor oldu. 

RVP, ALPER, SKRTEL VE İSMAİL YOK

Fenerbahçe’de sakatlığı süren Robin van Persie, kırmızı kart cezalıları Alper Potuk, Martin Skrtel ve İsmail Köybaşı pazar günü forma giyemeyecek isimler. Sakatlığı düzelme safhasında olan Fernandao’nun durumunda ise belirsizlik sürüyor

MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Carlos Kameni – Martin Skrtel – Roman Neustadter – Hasan Ali Kaldırım – Mauricio Isla – Giuliano – Mathieu Valbuena – Mehmet Topal – Mehmet Ekici – Ozan Tufan – Vincent Janssen

Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir – Issam Chebake – Sadık Çiftpınar – Yalçın Ayhan – Aytaç Kara – Azubuike – Okechukwu – Rahman Buğra Çağıran – Eren Tozlu – Adem Büyük – Khalid Boutaib


Trabzonspor, Akhisar’ı konuk ediyor

maç öncesi Mas, Okay, Kucka ve Burak Yılmaz sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

SüperLig’in 8’inci haftasında sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçı kazanarak seri galibiyet başlatmayı hedefliyor.

Süper Lig’in ilk 7 haftalık bölümünde 9 puan toplayabilen ve son 3 maçından galibiyet çıkaramayan bordo mavililer, 8’inci hafta karşılaşmasında bu akşam  sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk edecek. Trabzonspor bu maçı kazanarak seri galibiyet başlatmayı ve zirve yarışının içerisinde kalmayı hedefliyor. Saat 16.30’da Şenol Güneş Kompleksinde oynanacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Ersun Yanal, son oynanan Beşiktaş karşılaşmasından farklı olarak ilk 11’de zorunlu değişiklikler yapacak. Deneyimli teknik adamın sakatlığı bulunan Kucka’nın yokluğunda orta sahada son maçlarda stoperde oynayan Okay’a, stoperde ise son 3 maçta forma şansı bulamayan Uğur’a görev vermesi bekleniyor.

TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR İLE 11’İNCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 11’inci kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 10 maçta Trabzonspor’un 3, Akhisarspor’un 4 galibiyeti bulunuyor. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 14 gol atarken, kalesinde 15 gol gördü.

Trabzonspor’un Süper Lig’in 8’inci haftasında yarın Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağı maç öncesi Mas, Okay, Kucka ve Burak Yılmaz sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu oyunculardan sakatlığı bulunan Kucka’nın dışında diğer isimler yarınki karşılaşmada forma giyip sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Almanya'da Müslümanlara dini bayram tatili tartışması 

SONRAKİ HABER

Burhan Sönmez: Kendi ülkemizdeki insanları savunuyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa