14 Ekim 2017 11:42

Karadenizli sanatçılar Derya Aydın için sahnede

Trafik kazası sonucu beyin fonksiyonlarını kaybeden, Karadenizli Şarkıcı Ebral Aydın’ın eşi Derya Aydın için Karadenizli sanatçılar sahneye çıkacak.

Paylaş

Karadenizli sevilen sanatçılar, 1 sene önce geçirdiği trafik kazasının ardından beyin fonksiyonlarını kaybeden Karadenizli Şarkıcı Ebral Aydın’ın eşi Derya Aydın için yardım konserinde bir araya geliyor. 16 Ekim’de Harbiye Açıkhava Sahnesinde gerçekleşecek konserin geliri Derya Aydın’ın tedavisi için kullanılacak.

Geçirdiği kaza sonucunda zor şartlarda ve rehabilitasyon merkezlerinde tedavi gören Derya Aydın’a önümüzdeki aylarda yapılacak kök hücre tedavisi için Karadenizli sanatçılardan büyük destek geliyor. Cengiz Kurtoğlu, Selçuk Balcı, Resul Dindar, Niyazi Koyuncu, Apolas Lermi, Salih Yılmaz, İmera ve Anadolu Ateşi Dans Grubu 16 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Harbiye Açıkhava Sahnesinde olacak. Konserden elde edilen gelir Derya Aydın’ın kök hücre tedavisine umut olacak.

DERYA AYDIN'IN HİKAYESİ...

Ebral Aydın ile Derya Aydın yaklaşık bir buçuk yıl önce evlendi. Derya Aydın, Gebze Adliyesinde devlet memurluğu görevindeyken bir sene önce Kaymakamlık sınavına girmek üzere Ankara’ya giderken trafik kazası geçirdi.

Girdiği ameliyattan beyin fonksiyonlarını kaybederek çıkan Derya Aydın'ın ameliyat sonrasında bilinci kapandı. Ameliyatın ardından Ankara'da gördüğü hiçbir tedaviden olumlu yanıt alamadı. Aydın, Hala çok zor şartlarda rehabilitasyon merkezlerinde tedavi görmeye çalışıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

2016’da 889 gazetecinin sarı basın kartı iptal edildi

SONRAKİ HABER

Yarkadaş: Torba yasa ile maden şirketlerine kıyak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...