14 Ekim 2017 06:58

‘Mesut Özil dünyanın en iyilerinden’

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, son zamanlar eleştirilere maruz kalan Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.

Paylaş

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, son bir ayda yalnızca 7 dakika forma şansı bulan Mesut Özil'e sahip çıktı. Arsenal'de bir süredir yaşadığı sorunlar nedeniyle kadroda yer almayan Mesut Özil'i hocası Arsene Wenger savundu.

 

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger,
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Mesut Özil hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

 

‘DÜNYANIN EN İYİ OYUNCULARINDAN BİRİ’

 

Wenger, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve henüz Arsenal ile sözleşmeye yenilemeyen yıldız orta sahanın takımda kalacağına inanıyor. 
 
Fransız teknik adam Mesut hakkında 'İnsanların düşünceleri var. Bazen haklıdırlar, bazen değil. Mesut kalitesinde bir oyuncuya her takımın ihtiyacı var. O dünyanın en iyi futbolcularından biri' diye konuştu.

 

‘İNSANLAR KOLAY HÜKÜM VERİYOR’

 

Mesut'un olmadığı maçlarda takımın 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik aldığı hatırlatılan Wenger, insanların çok kolay hüküm verdiklerine vurgu yaptı.  Tecrübeli teknik adam 'Geçtiğimiz sezon son 11 maçımızın 10'unu kazandık, hepsinde de Mesut iyi oynadı. FA Kupası yarı finalinde Manchester City'yi, finalde ise Chelsea'yi yendik ve Mesut vardı' ifadelerini kullandı. (SPOR SERVİSİ)

 

 

ÖNCEKİ HABER

CHP’li Özel: Güçlü bir ses çok şeyi değiştirir

SONRAKİ HABER

Hakan Şükür California'da köfteci dükkanı açtı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...