13 Ekim 2017 18:46

Gençlerbirliği puan vermedi: Gençlerbirliği 2-1 Beşiktaş

Süper Lig'in 8. hafta açılış maçında Beşiktaş'ı konuk eden Gençlerbirliği, 2-1'lik skor ile siyah beyazlılara puan vermedi.

Paylaş

Süper Lig'in 8. hafta açılış mücadelesinde son sırada bulunan Gençlerbirliği, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Ankara 19 Mayıs stadında oynanan karşılaşmada Halis Özkahya, Ekrem Kan ve Hakan Yemişken hakem üçlüsü görev aldı. Ev sahibi Gençlerbirliği, Vedat Muric (16) ve Skecic'in (74) golleri ile öne geçerken Beşiktaş'ın tek golü ise 87'nci dakikada penaltıdan Cenk Tosun'la geldi.

Maçın 48'inci dakikasında, ikinci yarıda oyuna giren Babel, Ahmet İlhan'a yaptığı hareketten dolayı direkt kırmızı kart ile oyun dışı kaldı ve sadece 3 dakika oynayabildi.

GENÇLERBİRLİĞİ KULÜP BAŞKANI CAVCAV: OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Sahada mücadele verince başaramayacağımız hiçbir şey yok. Oynayan tüm oyuncularımı tek tek gönülden ve içten kutluyorum. Gençlerbirliği büyük bir camia ve ligde bu durumda olmaması gereken bir takım. Bunu da bugün göstermiş olduk taraftarımıza ve camiamıza. Gençlerbirliği daha ilerisi için daha iyi futbol oynayacaktır. Haftaya Akhisar maçımız var. Galibiyetlerimizi orada da devam ettirmek istiyoruz. Bizi bugün destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Her zaman bizi desteklesinler. Bu kulüpte yanlış bir şeyler yapılmıyor. Yapılan tüm işler doğru işlerdir. Oyuncularımı bu gösterdikleri mücadeleden dolayı tekrar kutluyorum ve teşekkür ediyorum." dedi.

OĞUZHAN ÖZYAKUP: KÖTÜ OYNADIK

Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup ise yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Rakip iyi kapandı. Biz boşlukları bulmak için ağır davrandık. Çok pas hatası yaptık. Hızlı hücuma yakalandık. Kötü oynadık. Sürekli maç oynuyoruz, çok çalışmamız gerekiyor. Hak etmediğimiz bir maç. Rakibi kutluyorum. İyi mücadele ettiler. Bir kişi eksik oynamak bu seviyede zor. Salı günü oynayacağımız maça odaklanmalıyız" ifadelerini kullandı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Bursa C. Başsavcılığı: Öcalan'ın öldüğü haberi gerçek dışı

SONRAKİ HABER

Gülmen ve Özakça için Kadıköy'de eylem

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa