13 Ekim 2017 09:10

Alper Taş direnişteki Paşabahçe cam işçilerini ziyaret etti

ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş, fırın kapatma bahanesiyle işten atıldıktan sonra direniş başlatan Paşabahçe işçilerini ziyaret etti.

Paylaş

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş, Paşabahçe Kırklareli Cam fabrikasında işten atılan ve geri dönmek için direniş başlatan cam işilerini ziyaret ederek dayanışma mesajı verdi.

Parti heyetiyle işçilerini ziyaret eden Alper Taş burada yaptığı konuşmada, “En kutsal mücadele insanın işine, emeğine ve onuruna sahip çıkma kavgasıdır. Çalıştığınız işyerinin patronu sizi bir gün sorgusuz sualsiz işten çıkardı ve siz çocuklarınızın, ailelerinizin geleceği sorunuyla karşı karşıya kalıyorsunuz. Alınıp, emeği kullanılıp, sonra bir tarafa bırakılan muameleye tabi tutuluyorsunuz. Her şeyden önce bu yönüylü bir onur mücadelesidir. Sadece burada değil, işçi sınıfının her yerde patronlara göstermesi gereken şey işçinin saygınlığıdır, onurudur” dedi.

ÖDP olarak cam işçilerinin yanında olduklarını ifade eden Taş, “Mücadelenizi selamlıyoruz, başarılar diliyoruz” dedi. (Lüleburgaz/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Yabancı basında İdlib: 'İdlib bahane, esas hedef Kürtler'

SONRAKİ HABER

Karabük'te aç kalınca köye inen ayı tele takıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa