12 Ekim 2017 03:58

Öğrencileri taşıyan serviste bonzai bulundu!

İstanbul Ataşehir'de bir serviste bonzai bulundu, servis şoförünün uyuşturucunun etkisinde olduğu ve sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

Paylaş

İstanbul Ataşehir'de okul önlerinde uygulama yapan Mobil Okul Timi (MOT), öğrencileri taşıyan servisi denetledi. Araçtan indirilen servis şoförünün sallandığını gören ekipler servis içinde yaptıkları aramada kağıda sarılı bonzai bulundu. Servis şoförü daha sonra polis tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre okulların açılmasının ardından yaşanan skandallarla kamuoyunda tartışma konusu olan öğrenci servisleri, yine akıllara durgunluk veren bir olayla gündeme geldi. İstanbul’un merkezi semtlerinden Ataşehir’de polis kontrolünde durdurulan okul servisinin şoförü uyuşturucunun etkisinde ve sabıkalı çıktı. Araçta yapılan aramada ise son yıllarda gençleri adeta esir alan, ailelerin korkulu rüyası sentetik uyuşturucu bonzai bulundu.

Ataşehir’de okul önlerinde uygulama yapan Mobil Okul Timi (MOT), yol kenarında bekleyen okul servisini denetledi. Araçtan indirilen servis şoförünün ayakta bile zor durduğunu gören polis, okul servisinde yaptığı aramada şoför koltuğu üzerinde beyaz kâğıda sarılı 0.1 gram bonzai ele geçirdi. Polis tarafından, uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak suçundan kaydı bulunduğu bilgisi verilen 32 yaşındaki okul servisi şoförü Servet G., gözaltına alındı.

Şoför olarak turizm firması tarafından işe alınan Servet G.’nin, firmaya verdiği evrakta sabıkasız göründüğü bildirildi. Daha önce uyuşturucu kullanmak suçundan poliste kaydının bulunduğu öğrenilen Servet G.’nin, mahkûmiyeti bulunmadığı için sabıkasız göründüğü kaydedildi. Bağlı olduğu firma, Servet G.’nin işine son verdi. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Küçükçekmece'de servis midibüsü metrobüs durağına girdi

SONRAKİ HABER

Diyarbakır'da 15 köy ve mezrada sokağa çıkma yasağı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...