12 Ekim 2017 00:29

Son şampiyon sezonu ispanya'da açıyor

Euroleague’in son şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, yeni sezonun ilk maçında bu akşam deplasmanda İspanya ekiplerinden Unicaja Malaga ile karşılaşacak.

Paylaş

Euroleague’in son şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, yeni sezonun ilk maçında bu akşam deplasmanda İspanya ekiplerinden Unicaja Malaga ile karşılaşacak.

Malaga kentindeki  Jose Maria Martin Carpena Salonu’nda yapılacak müsabaka, saat 22.00’de başlayacak. Son şampiyon unvanıyla salona çıkacak Fenerbahçe Doğuş, Unicaja Malaga deplasmanından galibiyetle dönmek için mücadele verecek. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında bugüne dek oynadığı 437 karşılaşmada 242 galibiyet elde etti, 195 yenilgi yaşadı.

Fenerbahçe, tarihindeki ilk Avrupa kupası maçını 1959-1960 sezonunda FIBA Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda oynadı.

ANADOLU EFES, AVRUPA’DA SAHNESİNDE

Anadolu Efes, Euroleague 2017-2018 sezonunu İspanyol ekibi Real Madrid’i ağırlayacağı maçla açıyor. Karşılaşma bu akşam Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak. Rakibine üstünlük sağlamaya çalışacak olan lacivert-beyazlı ekip, bu kulvarda sezona galibiyetle başlamayı hedefliyor.

6 OYUNCU KARİYERİNDE BİR İLKİ YAŞAYACAK

Anadolu Efes’te Josh Adams, Ricky Ledo, Errick McCollum, Edo Muric, Berk Demir ve Onuralp Bitim, Real Madrid karşılaşmasında görev almaları halinde kariyerlerinde ilk kez bir THY Avrupa Ligi maçında görev almış olacak.

MEME KANSERİNE DİKKAT ÇEKİLECEK

Karşılaşma, meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen pembe top ile başlayacak ve hava atışını oyuncu Elçin Sangu gerçekleştirecek.  (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Suriyeli Kürtlerden Avrupa Konseyi'ne çağrı

SONRAKİ HABER

İzmir Büyükşehir Belediyesinde 33 tablo sır oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...