11 Ekim 2017 15:51

Beton pompasının altında kalan işçi yaşamını yitirdi

Manisa'da beton pompasının boru ve vinç bölümünün inşaat işçilerinin üzerine devrilmesi sonucu 1 işçi yaşamını yitirdi, 2 işçi yaralandı.

Paylaş

Türkiye'de katliama dönüşen iş cinayetlerine neredeyse her saat bir yenisi ekleniyor. 2017'de iş cinayetlerine kurban giden işçilerin sayısı 1400'ün çok üzerine çıkmışken iş cinayetlerinin en çok yaşandığı inşaat sektöründen bir iş cinayeti haberi daha geldi. Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde yan yatan beton pompasının boru ve vinç bölümünün altında kalan inşaat işçilerinden biri öldü, ikisi yaralandı.

Doğah Haber Ajansı'nın aktardığına göre olay, bugün saat 15.00 sıralarında, Cengiztopel Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Bir inşaatta beton dökümü sırasında beton pompası yan yattı. Pompanın 'bom' denilen borusunun altında kalan inşaat işçilerinden Erdal Yılmaz, Hanifi Kabak ve Erdal Köse yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Saruhanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Erdal Yılmaz, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

İşçiler için tam anlamıyla cehenneme dönüşen Türkiye'de sabah saatlerinde de İzmir'in Aliağa ilçesindeki Tüpraş rafinerisinde boş ürün tankında patlama meydana gelmiş, 4 işçi yaşamını yitirmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Tedavi edilen Caretta carettalar denize bırakıldı

SONRAKİ HABER

IKBY: Irak ordusu saldırı için hazırlık yapıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...