10 Ekim 2017 23:03

Atilla, Zarrab ile birlikte yargılanmak istemiyor

Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla avukatları aracılığıyla davasının Zarrab davasıyla ayrı görülmesini istedi.

Paylaş

Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla avukatları aracılığıyla yaptığı başvuruda hakkında açılan ceza davasının düşürülmesini istedi. Davanın düşmemesi halinde davasının Zarrab davasıyla ayrı görülmesini istedi.

ABD'yi dolandırma, İran'a karşı uygulanan yaptırımları delme, kara para aklama, kara para aklamak için komplo kurma ve ABD bankalarını dolandırma suçlamaları ile New York'ta tutuklu olarak yargılanan Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, avukatları aracılığıyla mahkemeye sunduğu dilekçede hakkında açılan ceza davasının düşürülmesini istedi.

Atilla'nın savunma avukatları Victor J. Rocco, Thomas E. Thornhill, David M. Rosenfield ve Cathy Fleming tarafından hazırlanan başvuru dilekçesinde, müvekkillerinin davasının düşürülmesi için gerekçeler sıralandı. Dilekçede, mahkemenin bu gerekçeleri kabul etmemesi durumunda ise Atilla'nın davasının yine New York'ta tutuklu olarak yargılanan Reza Zarrab’ın davasından ayrı olarak görülmesi istendi. (DHA)

Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın dilekçesi
 

ÖNCEKİ HABER

Miras tabak Çin imparatoruna ait çıkınca milyarder oldular

SONRAKİ HABER

Tütün üreticisine darp, kolunu alçıya aldırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...