10 Ekim 2017 20:29

CHP'nin Edremit bölgesi delege seçimlerinde arbede yaşandı

CHP'nin Balıkesir'in Edremit ilçesindeki delege seçimlerinde arbede yaşandı. Çıkan arbedede 2 kişi hafif yaralanırken 1 kişi de gözaltına alındı.

Paylaş

CHP'nin Balıkesir'in Edremit ilçesindeki delege seçimlerinde gerginlik yaşandı. Edremit Belediye Başkanı CHP'li Kamil Saka'nın seçmene küfrettiği ileri sürüldü. Yaşanan arbedede 2 kişinin hafif yaralandığı, 1 kişinin de gözaltına alındığı belirtildi.

CHP'nin Edremit İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen delege seçimleri gergin geçti. Beyaz ve mavi liste olarak girilen seçimde zaman zaman sözlü tartışmalar ve arbede yaşandı. Edremit Belediye Başkanı CHP'li Kamil Saka'nın seçmenlere küfrettiği ileri sürülürken Büyükşehir Belediye Yasası ile mahalle olan Zeytinli'nin eski belediye başkanı Hasan Arslan'ın da Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş'a omuz attığı ve listeleri taşıyan bir partilinin eline vurduğu iddia edildi. Gerginlik nedeniyle olay yerine sevk edilen çok sayıda polis, teşkilat binası önünde önlem aldı. Çıkan olaylarda 2 kişi hafif şekilde yaralandı, bir kişinin de gözaltına alındığı belirtildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

2018 Dünya Kupası'nın 23 yolcusu belli oldu

SONRAKİ HABER

Meşale Tolu bugün hakim karşısına çıkıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...