09 Ekim 2017 20:42

‘Ulan saha onların mı, bizim verdiğimiz paralarla yaptılar’

Ampute Futbol Milli Takımı maçı sonrası Erdoğan Beşiktaş’a teşekkür eden Bakan Bak’a ‘Ulan saha onların mı, bizim verdiğimiz paralarla yaptılar’ dedi.

Paylaş

Ampute Futbol Milli Takımı, İngiltere'yi 2-1'li skorla eleyerek Avrupa Şampiyonu oldu. Vodafone Park'ta oynanan maçı yaklaşık 40 bin kişi izlerken maçın ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak arasında telefonda ilginç bir diyalog yaşandı.

Takım kaptanı Gazi Osman Çakmak'ın maçın ardından yaptığı açıklamalar üzerine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak aracılığıyla Çakmak ile telefonla görüşen Erdoğan, telefon konuşmasının sonunda Aşkın Bak'a Vodafone Park ile ilgili bir yorumda bulundu.

Osman Aşkın Bak'ın, "Beşiktaş Kulübü'ne de teşekkür ediyoruz. Vodafone Park'ta bizi ağırladılar" ifadesine cevap olarak Erdoğan "Ulan Beşiktaş Kulübü'nün mü saha yahu? Stadı bizim verdiğimiz paralarla yaptılar" ifadesini kullandı.

Bu cevabın ardından hoparlörü kapatan Aşkın Bak, kısa bir süre sonra konuşmayı sona erdirdi.

Erdoğan ayrıca Kaptan Çakmak'a, "A Milli Takım'dakilerde ruh yok. Seni oraya alalım" ifadesiyle A Milli Takım'a göndermede bulundu. (SPOR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

CHP, MHP ve HDP'den genel ahlak ibaresine itiraz

SONRAKİ HABER

California yangınları: 23 ölü 285 kayıp

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa