06 Ekim 2017 21:56

Antalya'da rehine ihbarı alarmı

Antalya'da bir apartman dairesinde, bir kadının emekli asker tarafından rehin alındığı ihbarı özel harekat polisleri daireye baskın düzenledi.

Paylaş

Olay, saat 21.30 sıralarında Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Şarampol Caddesi Üçgen Mahallesi’nde bulunan 6 katlı apartmanda meydana geldi. Polisi arayan Derya Y., annesi Zehra Y.’nin evde olmasına karşın kapıyı açmadığını, emekli asker olan yakını tarafından rehin alınmış olabileceğini söyledi. Bunun üzerine adrese çok sayıda polis ekibi ve sağlık görevlisi sevk edildi.

Daireye çıkan polisler çelik kapıyı açamayınca balkondan girmek için itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Zehra Y.’nin rehin alınmış olabileceği ihtimaline karşın adrese polis özel harekat ekipleri sevk edildi. Yaklaşık bir buçuk saat süren çalışma sırasında bazı vatandaşlar yaşananları heyecanla izledi. Polisin uyarılarına karşın uzaklaşmayan kalabalık için bölge güvenlik şeridiyle çevrildi.

Merdivenli itfaiye aracı yardımıyla özel harekat ekipleri, dairenin balkonuna kadar çıkarıldı. Bu sırada asayiş ekipleri de dairenin kapısını kırarak içeri girdi, ancak dairenin boş olduğu belirlendi.

Çalışmalar sırasında ihbarda bulunan Derya Y.  elinden hafif şekilde yaralandı. Derya Y., ambulanstaki tedavisinin ardından ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. (Antalya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Aamir Khan, ziyareti kapsamında Erdoğan ile görüştü

SONRAKİ HABER

2017 Nobel Ödülleri sahiplerini buldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...