06 Ekim 2017 18:59

Ankara'da otomobilde silahlı saldırıya uğrayan çift öldü

Ankara'nın Mamak ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Gökay İ. ile eşi  Hilal İ. yaşamını yitirdi. Katil ise otomobilinde intihar etti.

Paylaş

Ankara'nın Mamak ilçesinde otomobilde silahlı saldırıya uğrayan Gökay İ. ile eşi  Hilal İ. yaşamını yitirdi, yanlarında bulunan çocukları ise yara almadan kurtuldu.

Olay, saat 20:30 sıralarında Mamak İlçesi Dostlar Mahallesi Bedrettin Cömert Caddesi'nde meydana geldi. Hareket halindeki  Gökay İ. yönetimindeki  06 DTF 98 plakalı otomobile Erol K. tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı da sürücü Gökay İ. ile yanındaki eşi Hilal İ.  olay yerinde hayatını kaybetti. Yanlarında bulunan çiftin tek çocuğu ise olaydan yara almadan kurtuldu.

İhbar üzerine mahalleye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatarak inceleme başlattı.

Acı haberi duyan çiftin yakınları ise olay yerine koştu. Yakınları cansız bedenleri görünce gözyaşı döktü.

KATİL OTOMOBİLİNDE İNTİHAR ETTİ

Gökay İ. ile eşi Hilal İ.'nin öldürülmesiyle ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, otomobille kaçan katilin Erol K. olduğunu belirledi. Plakası tespit edilen otomobil, olay yeri yakınında polis ekiplerince durdurulmak istendi. Dur ihtarına uymayan Erol K. kaçtı. Erol K., Hüseyin Gazi Türbesi'nden Dostlar Mahallesi'ne inen dağ yolunda aracı durdurup, tabancayla intihar etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Erol K.'nın cesedi, otopsi için morga kaldırıldı. (Ankara/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Görüntülerle şiirin ve umudun yorulmaz iğnesi Sennur Sezer

SONRAKİ HABER

Fransa'da Strazburg kentinde bomba alarmı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa