06 Ekim 2017 07:49

Çarşı, Sedat Peker'e davet iddiasını yalanladı

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, suç örgütü lideri Sedat Peker'i davet ettiklerine dair Peker tarafından ortaya atılan iddiaları yalanladı.

Paylaş

Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı, suç örgütü lideri Sedat Peker'i semte davet ettikleri yönündeki iddiaları yalanladı.

Peker, semtte çıkan bir çatışmanın ardından çok sayıda kişiyle Beşiktaş’a gidip Black Corner adlı mekanda yemek yemiş ve bunun Çarşı grubunun daveti üzerine olduğunu söylemişti.

Çarşı'nın Twitter hesabından Sedat Peker'in iddialarına karşı çıkan bir tweetin kısa süre sonra silinmesi üzerine tartışmalar büyümüştü.

Dün ise Sedat Peker'in iddialarına karşı Twitter'dan "Annemizin kollarında değil, Beşiktaş’ın, Gazi M. Kemal Atatürk’ün yolunda yürüdük. Reislerin,  tayfası değil Cumhuriyetin bekçisi olduk. Anılan yemekle alakamız yoktur. çArşı kendine çArşı diyemeyenlerin ruhudur" açıklamaları yapıldı.

SEDAT PEKER'İN TRİBÜNLERE 'DERİN' İLGİSİ

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyerek hapis yatan Sedat Peker, cezaevinden çıkması sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a verdiği destek ve muhaliflere yönelik tehditleriyle gündeme gelmişti. Peker, son olarak kendisine 'hakaret ettiği' iddia edilen bir şahsın işkenceye uğradığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Sedat Peker'in futbol tribünlerine hakim olma arzusu da geçmişten bu yana biliniyor. Peker, geçtiğimiz yıl Beşiktaş tribününde kendi adına "Comandante Sedat Peker" pankartı açtırmıştı. Geçtiğimiz haftalarda ise Trabzonspor'un kale arkası tribününde çocuk ve gençlerden oluşan bir ekip kullanılarak, suç örgütü liderine destek mesajı verilmişti. (SPOR SERVİSİ)

MİTHAT FABİAN SÖZMEN: TRİBÜN TARİHİMİZDEKİ EN REZİL AN

MİTHAT FABİAN SÖZMEN: DERİN TRİBÜN İHTİRASI

ÖNCEKİ HABER

Kırmızı bültenle aranan IŞİD'li İzmit'te yakalandı

SONRAKİ HABER

Nobel Barış Ödülü nükleer karşıtı kampanyaya verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...