05 Ekim 2017 22:38

Marmara Üni.'ye girmeye çalışan şahıs 2 güvenliği yaraladı

Öğrenci kimliği olmadığı için Marmara Üniversitesi kampüsüne alınmayan şahıs havalı tabanca ile güvenlik görevlilerini yaraladı.

Paylaş

Olay, Kadıköy Göztepe Eğitim Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde bulunan Marmara Üniversitesi kampüsünde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Sevgilisinin Marmara Üniversitesi öğrencisi olduğunu söylerek yerleşkeye girmeye çalışan Volkan U., öğrenci kimliği olmadığı için içeri alınmayınca kapıdaki güvenlik görevlileriyle tartıştı.

Olay yerinden ayrılan Volkan U. bir süre sonra elinde havalı tabana ile geri gelerek güvenlik görevlilerine saldırdı. 2 güvenli görevlisini tabancanın kabzasıyla yaralayam Volkan U., kaçmaya çalışırken başka güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Yaralanan güvenlikçiler Ahmet Kemal Dirlik ile Orhan Tepeli, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şüphelinin arkadaşları olduklarını belirten iki kadın, ellerinde bulunan tabanca şarjörünü polise teslim etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Beyoğlu'da yangın: 3 kişi ağır yaralandı

SONRAKİ HABER

Rus vekil: IŞİD Suriye’de 2 Rusya vatandaşını idam etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...