05 Ekim 2017 11:55

AKP Babaeski Kadın Kolları Başkanı istifa etti

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, AKP Kadın Kolları Başkanı Şükran Özlem Tosunlu, ilçe yönetimini suçlayarak istifa etti.

Paylaş

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, AKP Kadın Kolları Başkanı Şükran Özlem Tosunlu, görevinden istifa etti.

AKParti Babaeski Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Şükran Özlem Tosunlu, Kadın Kolları Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. Belediye Meclis üyeliğine devam edeceğini söyleyen Tosunlu, 8 Ekim 2013 tarihinde görevi geldiğini belirtti.Tosunlu,  AKP Babaeski İlçe Başkanlığı'na sunduğu dilekçesinde şöyle dedi:

"Göreve geldiğim ilk günden bugüne kadar ki zaman içerisinde büyük bir özveri, gurur ve onurla Ak Parti Babaeski Kadın Kolları Başkanlığı görevimi bana inanan ve güvenen partimizin değerli üyeleri ve dava arkadaşlarımla en iyi şekilde yerine getirmek için kendimden ödün vermeden Ak Kadınlar olarak yerine getirdiğimize inanıyorum. Çalışmalarımıza hız vererek, başta kadın üyelerimizin sayısını 683 kişiden 1368 kişiye yükselmesini sağladık. Kadın Kolları yönetimindeki arkadaşlarımızla, o dönemdeki sağlık sorunlarıma rağmen belde Kadın Kolları başkanlarımız ile azimli bir şekilde bütün engellemelere ve ağır ithamlara karşılık yine de durmadık. Çalınmadık kapı, gidilmedik belde, köy mahalle ve sokak gezerek, dinleyerek hükümetimizin yapmış olduğu çalışmaları, hizmetleri ve partimizin vizyonunu tek tek anlattık. Ak kadın olarak, Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi olarak yapmış olduğumuz çalışmalarımıza rağmen İlçe Yönetim Kurulunun olumsuz tutumları ve davranışlarından dolayı Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevimi bu şartlar altında laiki ile yerine getiremeyeceğimden, Kadın Kolları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum." (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Arjantin, Paraguay ve Uruguay, 2030 Dünya Kupası'na aday

SONRAKİ HABER

Emek Hareketinden Mühendisler iş cinayetine tepki gösterdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...