03 Ekim 2017 18:20

Enis Berberoğlu yarın hakim karşısına çıkıyor

Barış Yarkadaş, Enis Berberoğlu'nun yarın hakim karşısına çıkacağını ve Siz Yürürken, Ben Yatarken adlı kitabını tamamladığını söyledi.

Paylaş

Maltepe Cezaevi'nde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, çarşamba günü hakim karşısına çıkacak. Berberoğlu, MİT TIR'ları haberi dolayısıyla açılan davada Cumhuriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün yargılandığı davaya dahil edilmişti.

Berberoğlu, bu yüzden çarşamba günü İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne çıkarılacak.

Öte yandan, CHP'li Berberoğlu'nu Maltepe Cezaevi'nde ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, "Milletvekilimiz, Anayasa Mahkemesi'nin kararına rağmen tutuklu... Ancak morali her şeye rağmen yerinde... Okuyor, yazıyor ve üretiyor" dedi.

Enis Berberoğlu'nun cezaevi günlerini anlatan "Siz Yürürken, Ben Yatarken" adlı kitabını tamamladığını da belirten Yarkadaş, "AKP yüzünden cezaevinde yazılan  kitapların sayısı artıyor" ifadesini kullandı.

Berberoğlu'nun yeni bir kitap için çalışmaya başladığını da belirten Yarkadaş, çarşamba günü duruşmayı izlemek için Çağlayan Adliyesi'nde olacaklarını da dile getirdi. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Maçka Emniyet Amir Vekili kazada hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Emrah Serbes'in çarptığı araçtaki anne de hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...