Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı: Bana iftira atıyorlar

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Nihat Çiftçi, görevinden alınacağı yönündeki iddialara tepki gösterdi, 'Hiç yanlış yapmadım' dedi.

03 Ekim 2017 12:42
Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Nihat Çiftçi, hakkında ortaya atılan görevinden alınacağı yönündeki iddialara tepki göstererek “Bu şehir artık algı operasyonlarıyla yönetilemez. Bu şehir artık hatır ve gönülle yönetilemez. Bu şehir artık fiskoslarla yönetilemez. Bu şehir üzerindeki karanlık olan tüm yorganlar kaldırılmıştır” dedi.

Doğan Haber Ajansında yer alan habere göre, İsot Festivali ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, görevden alınacağına dair hakkında çıkan iddialara tepki gösterdi ve algı operasyonu yapıldığını ifade etti. Urfa'da 16 yıldır hizmet verdiğini söyleyen Çiftçi "Eserlerimiz ortada. Yarışacaksan adam gibi yarış; eserde, vizyonda yarışalım. Sen daha iyi biliyorsan elinden öperim" diyerek hakkında çıkan iddaları iftira olarak değerlendirdiğini ve hukuk yoluna başvuracağını belirtti.

'BU ŞEHİR ARTIK ALGI OPERASYONLARIYLA YÖNETİLEMEZ'

"Parayla, pulla alakam olmaz" diyen Şanlurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi "Hâlâ efendim şöyleymiş de gözün üzerinde kaşın var. Ben kişilik için uğraşıyorum, şeref için uğraşıyorum, kalkınmak için uğraşıyorum. Her yerde hizmet ediyoruz. 13 ilçedeyiz. Bin 397 mahalledeyiz. Hiçbir coğrafyayı bir coğrafyadan ayrı tutmuyoruz. Hiçbir ilçeyi bir ilçeden ayrı tutmuyoruz. Tutmamışız da, hepsini seviyoruz. Arap'ı da Kürt'ü de seviyoruz, Türkmeni’de seviyoruz. Bu şehir artık algı operasyonlarıyla yönetilemez. Bu şehir artık hatır ve gönülle yönetilemez. Bu şehir artık fiskoslarla yönetilemez. Bu şehir üzerindeki karanlık olan tüm yorganlar kaldırılmıştır, hepsi kaldırılmıştır" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Katalonya’da bağımsızlık grevi

SONRAKİ HABER

Aykut Kocaman PFDK'ya sevk edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...