03 Ekim 2017 10:27

Kastamonu'da sığınma evinde kalan kadın öldürüldü

Kastamonu'da sığınma evinde kalan Naime K., şiddet gördüğü eşi tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü servisinde vurularak öldürüldü.

Paylaş

Kastamonu'da yaşayan Engin K. kendisinden şiddet gördüğü için sığınma evinde kalan eşi Naime K.'yi ailesiyle görüşmek için dışarı çıkınca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü servisinde öldürdü. Olayda kadına refakat eden kurum görevlisi Dürdane Ç. de bacağından yaralandı.

Olay, İnönü Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önünde meydana geldi. Naime K., iddiaya göre bir süredir eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne başvurdu. Naime K., 6 ay önce talebi üzerine sığınma evine yerleştirildi.

ARKASINDAN GELİP TABANCAYLA ATEŞ ETTİ

Naime K., annesi, kardeşi ve 15 yaşındaki oğlu ile görüşmek için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne geldi. Naime K., ailesiyle görüştükten sonra yanında sığınma evi görevlisi Dürdane Ç. ile birlikte müdürlükten çıktı. Naime K.’ya, kuruma ait servise bindiği sırada arkasından gelen Engin K. tabancayla ateş etti. Naime K., minibüsün içinde yere yığıldı. Sırtına 2 kurşun isabet eden Naime K. ile bacağından yaralanan Dürdane Ç., 112 Acil ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi ardından ambulanslarla Kastamonu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Naime K., hastanede doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kaçan Engin K., polis tarafından yakalandı. (Kastamonu/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yüksel Caddesi’nde 329'uncu gün: 1 gözaltı

SONRAKİ HABER

Maltepe’de 10 bin kişilik aşure yapıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...