03 Ekim 2017 06:10

Arkom kombiyi tercih edin, rahat edin

Arkom kombi, özel makineler ve kimyasallar ile petek temizliğini garantili bir şekilde yapıyor.

Paylaş

Evinizde ya da ofisinizde kaloriferinizle ısınamıyorsanız bunun çok çeşitli nedenleri olabilir. Bu nedenleri öğrenebilmek ve çözebilmek için İzmit bölgesinde ikamet ediyorsanız kalorifer petek temizliğinde çok şanslısınız demektir. Çünkü arkomkombi.com özel makineler ve kimyasallar ile petek temizliğini garantili bir şekilde yapmaktadır.

Kombinizin yüzde 100 verimli, güvenli ve tasarruflu olmasını istiyorsanız İzmit Kalorifer Petek Temizliğinde Arkomkombi sizlere hizmet sunmaya her an her dakika hazırdır. Bu iş için cihaz ve kullanılan kimyasalın yanında ekiplerin uzmanlığı da çok önem arz etmektedir. İşte burasının öyle bir problemi de yok. Uzman ve profesyonel ekipler mobilize bir şekilde işlerini icra etmektedir.

Aslında kalorifer petek temizliğindesorun olduğunda değil her zaman bakımını ve temizliğini yaptırmak kombi ve kalorifer sistemlerinin verimini artıracaktır. Eğer temizleme konusunda bir sıkıntı yaşıyorsanız ve detay bilgi edinmek isterseniz https://arkomkombi.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz. Burasının sadece bu işe bakmadığını anında göreceksiniz. Tüm ısıtma ve soğutma sistemleri ile ilgilenen servis anlamında tüm işlere anında çözüm üretebilmektedir. Kombi alanında; birçok marka ve modelin kombilerin montajını, bakımını, onarımını gidermektedir. Oda termostatı, termostattık vana montajlarını yapmaktadır. Ayrıca kombi kart tamiri, baca uzatmaları ve daha neler neler tüm hizmetleri burası görmektedir. Bu kapsamda kombi denildiğinde akla hemen burası gelmektedir. Bunun haricinde klima alanında; birçok model klimanın bakımını, tamirini, montajını da yapmaktadır.

Kalorifer petekleri ile ilgili halk arasında da çoğu zaman petek hava alma terimini duyar dururuz. Peteklerin varsa havası alınırsa kombi sisteminin düzenli ve arızasız bir şekilde çalışmasını sağlarız. Hava alma işleminde kalorifer peteklerinin hangi marka ve model sahip olduğuna dikkat edilmelidir. Bazen ısıtma sistemleri merkezi olarak bazen de kat kombili bir şekilde olabilmektedir.

Eğer kaloriferlerinizin petekleri temizlenmezse ne olur? Kalorifer, kombi sisteminizin ısısı düşer ve yakıt artar. Dolayısıyla ısınmak için daha fazla enerji harcarsınız. Sonuç olarak petek temizliğinin faydalarını maddeler halinde sıralayalım;

  • Kombinin petekler vasıtasıyla ortam ısısı iyi olacağından ideal ısı yakalanmış olur.
  • Kombinin vermiş olduğu ısıyla peteklerde yüksek ısı verimi görülür.
  • Kombinin çalışması için harcadığı doğalgaz sarfiyatı azalır.
  • Kombiden en uzakta bile bulunan petekler dahi ideal ısıda çalışır.
  • Kombinin ömrü kombi pompasının daha az çalışması ile uzamış olur.
  • Periyodik petek temizliği ile petek içi paslanmaların önüne geçilmiş olur. (ADVERTORIAL)
ÖNCEKİ HABER

Enflasyon 13 yılın zirvesinde, yeni vergiler yolda

SONRAKİ HABER

Milli Eğitim Bakanlığı ile Spor Bakanlığı'nda operasyon

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...