02 Ekim 2017 07:33

Beşiktaş’ta Talisca-Caner Erkin gerginliği tatlıya bağlandı

2-2 sona eren Beşiktaş-Trabzonspor maçı sonrası kavga eden Caner Erkin'le Talisca'nın gerginliği yatıştırıldı.

Paylaş

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmanın ardından soyunma odasında Caner Erkin ile Talisca kavgası yaşandı.

DHA’nın haberine göre maç esnasında pas verme tartışması yaşayan iki futbolcunun arasındaki gerginlik maç bitimiyle soyunma odasına taşındı.

Caner Erkin'in soyunma odasına girdikten sonra Talisca’ya Türkçe hakaretlerde bulunduğu, Talisca’nın ise Caner'e tekmeyle karşılık verdiği belirtildi. Yaşanan olaylardan sonra soyunma odasında bulunan diğer futbolcular hemen araya girerek kavganın büyümesini engelledi.
Sonrasında soyunma odasına giren Teknik Direktör Şenol Güneş, her iki futbolcuyu da sert bir şekilde uyararak hemen barışmalarını istedi. Güneş'in bu isteği yerine getirildi.

BEŞİKTAŞ: ABARTILDI

Yaşanan bu gelişmeler üzerine durum değerlendirmesi yapan yönetim resmi siteden konu ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada soyunma odasında yaşananların şiddetinin, abartıldığı gibi olmadığı ve tartışmanın medya organlarında yer aldığı gibi uçan tekmeler, yumruklaşmalar boyutuna gelmediğinin altı çizildi.

Siyah beyazlıların konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde: “Basın yayın organlarında Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularımız Caner Erkin ile Anderson Talisca'nın soyunma odasında yumruk yumruğa ve birbirlerine uçan tekme atarak şiddetli bir kavga ettiğine yönelik iddialar asılsızdır. Herkesin bildiği üzere, böyle yüksek konsantrasyonun olduğu ortamlarda saha içinde, yedek kulübesinde, soyunma odasında çeşitli tartışmalar olabilir. Ufak bir atışmayı büyütmek ve senaryolar üretmek ise gerçeklerden uzak, maksatlı girişimlerdir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”

TALİSCA: BİZ HER ZAMAN KARDEŞİZ

Öte yandan Talisca, Instagram hesabından Caner Erkin ile fotoğrafını paylaştı. Talisca fotoğrafın altına, “Biz her zaman kardeşiz. Böyle bir olup sevinmeye sevindirmeye devam edeceğiz” notunu düştü.

CANER ERKİN: EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

Caner Erkin ise Instagram hesabından “En büyük Beşiktaş” yazılı bir resim paylaşarak, “Her şey takımın iyiliği için. En büyük Beşiktaş” dedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Tarım işçisi 15 bin çocuk okula 2 ay geç başlayacak

SONRAKİ HABER

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş istifa etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...