30 Eylül 2017 18:15

Motosiklet Yarışçısı Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi

Fransa turu öncesi sıralama turlarında kaza yapan Kenan Sofuoğlu'nun bel ve kalçasında kırık tespit edildi.

Paylaş

Dünya Supersport Şampiyonası'nda yarışan Motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun sıralama turlarında yaptığı kaza sonrası bel ve kalçasında kırık tespit edildi. Sofuoğlu, ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi.

Kenan Sofuoğlu, Fransa'nın başkenti Paris yakınlarındaki 4 bin 411 metrelik Nevers Magny-Cours pistinde yarın koşulacak yarış öncesi antrenman turunda başka bir pilotun piste yağ dökmesi sonucu kaza atlatmıştı. Bu kazadan yara almadan kurtulan motosikletçi, sıralama turlarında ise bir kaza daha geçirdi. Kötü hava şartları nedeniyle gerçekleşen kaza sonrası acilen hastaneye kaldırılan Kenan Sofuoğlu'nun bel ve kalçasında üç kırık tespit edildi.

Dışişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Spor Bakanlığının girişimlerinin ardından Sofuoğlu ambulans uçakla Fransa'dan Türkiye'ye getirildi. Sofuoğlu, tedavisinin yapılacağı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Sporcunun kişisel sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da Sofuoğlu'nun bugün Fransa yarışı için yapılan sıralama turlarında kötü hava şartlarında yeniden büyük bir kaza geçirdiği ve acil olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Milli Eğitim Bakanı: Üniversite sınavı stresi azaltacak

SONRAKİ HABER

Beyoğlu'da kafeye otomatik silahlı saldırı: 1 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...