30 Eylül 2017 14:15

CHP Milletvekili Bircan ile eşi, trafik kazasında yaralandı

Bulgaristan'da trafik kazası geçiren ve yaralanan CHP Milletvekili Erdin Bircan ve eşi Bahriye Bircan'ın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Paylaş

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ile eşi Bahriye Bircan, Bulgaristan'ın Svilengrad kentinde geçirdikleri trafik kazasında yaralandı. Ambulansla Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirilen Bircan çiftinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Eşi Bahriye Bircan ile Bulgaristan'a giden CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan burada trafik kazası geçirdi. Edirne Kapıkule sınır kapısının karşısındaki Svilengrad kentinde Erdin Bircan, karşı yönden gelen araca çarpmamak için otomobilinin direksiyonunu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı. Kazada Erdin Bircan ile eşi Bahriye Bircan yaralandı. Sınır Ötesi Sağlık birimine ait bir ekip, ambulansla Bulgaristan'a giderek Erdin Bircan ile Bahriye Bircan'ı Türkiye'ye getirdi. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedaviye alınan Bircan çiftinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da hastaneye giderek Bircan çiftinin durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Gürkan, Bircan çiftinin hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirterek "Tedavileri sürüyor. Genel sağlık durumları iyi" dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

İzmir'de HDP'nin panelinde ortak mücadele konuşuldu

SONRAKİ HABER

Sendikalar MTV zammına tepki gösterdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...