30 Eylül 2017 05:07

Wade: LeBron’la fıstık ezmesi ve reçel gibiyiz

Cleveland Cavaliers'a geçerek yeniden LeBron James'le bir araya gelen Dwyane Wade, yıldız oyuncuyla ilişkilerini anlattı.

Paylaş

Cleveland Cavaliers’la sözleşme imzalayan Dwyane Wade, LeBron James’le ilişkilerini “Fıstık ezmesiyle reçel gibiyiz. Birlikte iyi gidiyoruz” diye özetledi.

James ve Wade NBA’e 2003’te birlikte draft edilerek adım atmıştı. 2008’de Olimpiyat altın madalyası kazanan ikili, Miami Heat formasıyla 2011’den 2014’e üst üste 4 kez final oynamış ve 2 şampiyonluk kazanmıştı.

Masada 8 milyon dolar bırakarak Chicago Bulls’tan ayrılan ve Cleveland Cavaliers’a katılan Wade, yakın arkadaşı olan James’in Jimmy Butler’ın takasından bu yana kendisiyle takıma gelmesi yönünde temas kurduğunu belirtti.

Wade’in gelmesiyle Cavaliers’ın 2 numaralı pozisyonundaki seçenekleri iyice arttı. JR Smith ve Kyle Korver’ın da bulunduğu rotasyonda 35 yaşındaki Wade’in ilk beş başlayıp başlamayacağı kesin değil. Wade, takımdaki rolünün ne olacağı konusunda Tyronn Lue ile konuşmaya devam ettiklerini söyledi.

Geçtiğimiz yıl 18 sayı ortalamasıyla oynayan Wade, 14 yıllık kariyeri boyunca 23.3 sayı, 5.7 asist, 4.8 ribaunt ortalamaları tutturdu ve toplamda 3 şampiyonluk kazandı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Voltaire Ödülü, Evrensel Basım ve Turhan Günay'a verildi

SONRAKİ HABER

Doğubayazıt'ta çatışma: 2 asker ve 2 korucu yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa