30 Eylül 2017 03:52

City'nin golcüsü Sergio Agüero trafik kazası geçirdi

Manchester City'nin golcüsü Sergio Agüero'nun trafik kazası geçirdiği açıklandı. Agüero yaklaşık 1 ay oynayamayacak.

Paylaş

Premier Lig ekiplerinden Manchester City, golcüsü Sergio Agüero’nun trafik kazası geçirdiğini doğruladı. İçinde bulunduğu taksi direğe çarpan Agüero’nun kaburgasında çatlak oluştuğu ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Bugün oynanacak Chelsea maçı öncesi konuya dair soruları yanıtlayan takımın menajeri Pep Guardiola, “Ben polis değilim” diyerek Agüero’nun kazayı yaptığı günün tatil günü olduğunu söyledi ve oyuncunun özür dilemesine gerek olmadığını belirtti.

Arjantinli golcünün kazayı Hollanda’nın Amsterdam kentinde perşembe akşamı saat 11.00’de yaptığı açıklandı. Agüero’nun boş gününde Kolombiyalı şarkıcı Maluma’nın konserini izlemek için Amsterdam’da olduğu aktarıldı.

Guardiola, kazayı dün sabah öğrendiğini ifade ederek “Oyuncularımın neler yaptığını bilmeyi istemem. Eğer çocukları varsa hem saha içinde hem de dışında omuzlarında önemli bir sorumluluk var demektir. Ne yapmaları gerektiğini onlar bilirler. Benim de özel bir yaşantım, bir ailem var. Bir arada yaşamanın kuralları ve farklı yöntemleri var” dedi.

Agüero’nun 2 hafta ila 4 hafta arasında takımdan uzak kalacağı kulüp tarafından açıklandı.

Lige 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlikle başlayan lider City, Chelsea karşısına Benjamin Mendy, Vincent Kompany ve Sergio Agüero’suz çıkacak. Maç bugün saat 19.30’da.

Agüero bu yıl 6 Premier Lig maçında 6, 2 Şampiyonlar Ligi maçında 1 gol kaydetti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Irak: Türkiye ve İran'la kontrolü ele geçireceğiz

SONRAKİ HABER

ABD’de milli marş protestoları sonrası ölüm tehditleri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa