29 Eylül 2017 18:16

Keçiye tecavüz ederken yakalandı: 700 lira vereyim anlaşalım

Denizli'de keçiye tecavüz ederken yakalanan bir kişinin hayvanı 700 liraya satın alarak 'konuyu kapatmak' istediği ortaya çıktı.

Paylaş

Denizli'nin Bekilli ilçesinde yaşayan Nasip Sefa Aldal, geçtiğimiz salı günü saat 22.00 sıralarında, yemek yedikten sonra evinin altındaki ahıra giderek keçilerini kontrol etmek istedi. Ahırın kapısı açarak ışığı yakan Aldal, 66 yaşınadaki A.D.'nin keçisine tecavüz ettiğini gördü. Aldal, Bekilli Jandarma Karakolu'na giderek A.D. hakkında şikayetçi oldu. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Nasip Sefa Aldal yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Ben yemek yedikten sonra keçileri kontrol etmek için evimin altındaki ahıra gittim. Kapıyı açıp, ışıkları yakınca A.D.'yi pantolonu inik yarı çıplak şekilde keçiye tecavüz ederken yakaladım. Beni görünce toparlanıp, ahırdan çıkarak kaçtı. Onu o halde görünce çok korktum, benim ailem de keçilerin yanına iniyor. A.D. yakalanınca alkollü olduğunu söyleyerek kaçtı."

'MUHTARA ANLATTIM PEK İLGİLENMEDİ'

Aldal sözlerini şöyle sürdürdü: "Olayı muhtara anlattım, pek ilgilenmedi. Ben de keçiyi mahalle meydanına getirip, tecavüz eden kişiyi rezil etmek istedim. A.D. Uşak iline kaçmış. Şimdi jandarmaya şikayette bulundum. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı."

KEÇİYİ SATIN ALMAK İSTEMİŞ

Keçiye tecavüz eden şahsın hayvanı satın almak istediği belirten Aldal, "Keçime tecavüz ederken yakaladığım A.D. yakınları aracılığıyla haber gönderip, tecavüz ettiği keçiyi 700 liraya alıp konuyu kapatmak istediğini söylemiş, ben kabul etmedim. Şikayetimin arkasındayım, cezalandırılsın" diye konuştu. (Denizli/DHA)

ÖNCEKİ HABER

‘Melih Gökçek bugün yarın görevden alınacak’

SONRAKİ HABER

Sayıştay raporları 16 gündür vekillere verilmiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...