29 Eylül 2017 16:24

Kadıköy’de sezon şenlikli başlıyor

Kadıköy Tiyatroları Platformu, yeni sezon açılışını şenlikle yapmaya hazırlanıyor.

Paylaş

İstanbul Kadıköy’de yerleşik bir sahnesi olan veya oyunlarını ağırlıklı olarak Kadıköy seyircisiyle buluşturan tiyatro gruplarının 2016 yılının ocak ayında kurduğu Kadıköy Tiyatroları Platformu yeni sezona hazırlanıyor. Platform bu yıl da sezon açılışını şenlikle yapacak.

Platformun, Kadıköy Belediyesi desteğiyle bu yıl ikincisini düzenlediği 2. Kadıköy Tiyatro Şenliği 1-15 Ekim tarihleri arasında Kadıköy bölgesindeki tiyatrolarda yapılacak. “Sezon Uzun Şenlik Kısa” temasını taşıyan etkinlikte, 15 gün boyunca Kadıköy’ün 16 sahnesinde 24 oyun sahnelenecek.

‘SEZONU NEŞEYLE AÇALIM’

Şenlikte çocuklar da unutulmadı. Şenlik kapsamında Tiyatro Fil’in “Clean Clean With Green” adlı çocuk oyunu, 14 Ekim Cumartesi saat 13.00’te Barış Manço Kültür Merkezinde sahnelenecek. Mimbaz Tiyatro da “Fısıltı Odası” adlı çocuk oyununu 15 Ekim Pazar günü saat 13.00’te Koşuyolu’ndaki Pitiyatro’da çocuk izleyicilerle buluşturacak.

Platform sözcüleri, geçen yıl ilki yapılan Kadıköy Tiyatro Şenliği’nin güzel ve coşkulu geçtiğini anımsatarak, “Biz Kadıköylü tiyatrolar, harıl harıl hem oyunlarımızın hem de şenliğin iyi geçmesi için çalışırken, sizlerin coşkusuna ihtiyacımız var! Gelin ikincisini düzenlediğimiz şenliği birlikte gelenekselleştirelim! Sezonu coşkuyla, alkışla, neşeyle açalım! Sezon uzun şenlik kısa, acele edin, koltuklarınıza yerleşin!’” çağrısını yapıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Baydemir, 5 Haziran Katliamı için Meclis Araştırması istedi

SONRAKİ HABER

Neolotik’ten kalma höyüklerden yol geçti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa