29 Eylül 2017 12:52

Kuşburnu ararken kaybolan adamın cansız bedeni bulundu

Çankırı'nın Şabanözü ilçesi Uzun Çakıl mevkiinde kuşburnu ararken kaybolan 56 yaşındaki Yaşar Gider'in cansız bedeni bulundu.

Paylaş

Çankırı'nın Şabanözü ilçesi Uzun Çakıl mevkiinde kuşburnu ararken kaybolan 56 yaşındaki Yaşar Gider'in, AFAD ekipleri tarafından cesedi bulundu. Gider’in kayalık arazide dengesini kaybederek düştüğü ve başını kayalara çarparak öldüğü belirtildi.

Dün akşam saatlerinde özel otomobilleri ile Çankırı’dan Ankara gitmek üzere eşi Halime Gider ile birlikte yola çıkan Yaşar Gider, Karaören mahallesi Uzun Çakıl mevkiinde aracını durdurdu ve arazide kuşburnu toplamaya başladı. Bir süre sonra gözden kaybolan Yaşar Gider dönmeyince eşi Halime Gider durumu Jandarmaya bildirdi. Ankara ve Çankırı AFAD ekiplerinin de gece boyu aramaları sonuç vermedi.

Bugün sabah saat 10.30 sıralarında AFAD ekipleri Yaşar Gider’in cesedini Bulduk Köyü yakınlarında buldu. İlk belirlemelere göre Yaşar Gider’in kayalık arazide dengesini kaybederek düştüğü ve başını kayalara çarparak öldüğü belirtildi. (Çankırı/DHA)

ÖNCEKİ HABER

KHK mağduru kadınlar beyaz perdede: Hakikatin Gücü

SONRAKİ HABER

Hakkari'de SİHA’nın vurduğu Aydın o günü anlattı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...