29 Eylül 2017 07:58

3. Marmaris Uluslararası Kısa Film Festivali için geri sayım

'Bu Festival Marmaris'in Marmaris Hepimizin' sloganıyla yapılacak Marmaris Uluslararası Kısa Film Festivali 5-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Paylaş

Tamamen gönüllülük esasına dayalı ve “MarmariSANart” topluluğunun bir projesi olup “Bu Festival Marmaris'in Marmaris Hepimizin” sloganıyla yola çıkan Marmaris Uluslararası Kısa Film Festivali, 5-8 Ekim tarihleri arasında 3. kez düzenlenecek.

Amerika, Avrupa, Afrika, Asya ve Avustralya olmak üzere beş kıta ve yaklaşık yirmi ülkeden başvurunun olduğu festivalin direktörlüğünü Şeref Öztürk üstleniyor.

Ana jürisinde Nebil Özgentürk, Füsun Demirel, Sevinç Erbulak, Alper Turgut ve Ali Otyam'ın yer aldığı 3. Marmaris Uluslararası Kısa Film Festivalinde, “Yaşam Boyu Onur Ödülü” bu yıl Perran Kutman’a verilecek.

Adaylar kurmaca, belgesel ve animasyon dallarında birincilik ve ikincilik ödülleri için yarışacak.

Verilecek diğer ödüller arasında Netsel Marina Jüri Özel Ödülü, bu yıl ilk kez verilecek olan Ön Jüri Özel Ödülü ve Halk Jürisi Özel Ödülü de (Koz Yapım, yapımcılık ödülü) bulunuyor.  

Çok sayıda sanatçı, gazeteci, televizyoncu, sinema yazarı, yerli ve yabancı sinemacıyı da ağırlayacak olan festivalin programında yer alan söyleşi, panel, atölye çalışmaları, film gösterimleri ve diğer etkinliklerin tamamı ücretsiz ve halka açık olacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Rize'de selin denize sürüklediği odunları topladılar

SONRAKİ HABER

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde 93 işçi işten atılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...