28 Eylül 2017 20:01

Süper Lig'de 7. hafta başlıyor: Akhisar'ın konuğu Fenerbahçe

Alanyaspor’dan sonra sahasında Beşiktaş’ı da yenen Fenerbahçe, bu akşam zorlu Akhisarspor deplasmanına çıkıyor. Müsabaka saat 20.00’de oynanacak.

Paylaş

6 maçta topladığı 10 puanla 7. sırada yer alan Akhisarspor, bu sezon iç sahadaki performansıyla dikkat çekiyor. Evinde üçte üç yapan Okan Buruk’un öğrencileri geçtiğimiz hafta deplasmanda Konyaspor’a 2-0 kaybetmişti.

11 puanla 4. sırada yer alan Fenerbahçe ise Akhisar deplasmanından galibiyet çıkararak serisini 3 maça çıkarmak istiyor. Deplasmanda alınacak bu galibiyet Aykut Kocaman ve öğrencileri için önemli bir psikolojik eşiğin aşılması anlamına da gelecek.
Fenerbahçe, Akhisar deplasmanında çıktığı son 2 maçı kazandı. Her iki takım toplamda 10 kez karşılaşırken bu maçların 6’sını Fenerbahçe, 3’ünü Akhisar kazandı.

AKHİSAR EVİNDE FIRTINA GİBİ

Akhisarspor, Süper Lig’de Okan Buruk yönetiminde iç sahada oynadığı sekiz maçın yedisini kazandı ve bu süreçte sadece Karabükspor’a mağlup oldu. Akhisar bu maçlarda rakip filelere 23 gol bıraktı.

FENERBAHÇE DEPLASMANDA YENİLMİYOR

Fenerbahçe ise Süper Lig’de deplasmandaki son 11 maçında yenilmedi. Sarı lacivertliler bu maçın 7’sini kazandı. Fenerbahçe’nin bu serisi ligde deplasmanda halen devam eden en uzun yenilmezlik serisi. 

TFF 1. LiG’DE TEK MAÇ

TFF. 1 Lig’de 7. hafta Boluspor-Altınordu maçıyla başlıyor. 6 maçta topladığı 8 puanla 10. sırada yer alan Boluspor’la, 10 puanla 5. sırada bulunan İzmir ekibini karşı karşıya getiren maç saat 18.00’de başlayacak. Genç ve altyapıdan yetiştirdiği yerli oyuncularıyla dikkat çeken Altınordu ligde son 2 maçını 7 gol atarak kazandı ve büyük sükse yaptı. Altınordu’nun bu çıkışını Bolu deplasmanında sürdürüp sürdürmeyeceği merak konusu.

AVRUPA FUTBOLUNDA CUMA MESAİSİ

Avrupa futbolunda lig heyecanı devam ediyor. Bugün Almanya Bundesliga’da oynanacak Schalke 04-Bayer Leverkusen müsabakası günün en heyecan verici eşleşmelerinden biri olacak. Oynadığı 6 maçın 3’ünü kazanan 3’ünü de kaybeden Schalke, son 2 haftada Bayern Münih ve Hoffenheim’a yenildi. 6 maçta 7 puan toplayabilen Bayer Leverkusen ise bu sezonki performansıyla taraftarına hayal kırıklığı yaşatıyor. Heiko Herrlich’in öğrencileri özellikle deplasmanda hiçbir varlık gösteremiyor. Bayer Leverkusen 3 deplasman maçının tamamını kaybetti. Müsabaka, Schalke’nin evinde saat 21.30’da başlayacak.

İspanya La Liga’da bugün tek maç yapılacak. Emre Mor’u transfer eden Celta Vigo, sahasında Girona’yı ağırlıyor. Mücadele saat 22.00’de başlayacak. Fransa Ligue 1’de ise Şampiyonlar Ligi’nde Porto hezimetini unutmak isteyen Monaco, Montpellier’le ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 21.45’te Monaco’nun evi Stade Louis II’de. Son şampiyon Monaco, 7 maçta 6 galibiyet aldı ve 18 puanla 2. sırada. Montpellier ise 8 puanla 12. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Karabağ'a giden 4 yazar, gazeteci hakkında tutuklama kararı

SONRAKİ HABER

Artuklu Belediye Eş Başkanı Sevinç Bozan tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...