26 Eylül 2017 18:23

DJ Karaduman'ı bıçaklayan sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası

Besteci, aranjör ve DJ Emrah Karaduman'ı bıçakla yaralayan Aleyna Tilki hayranı sanığa, 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Paylaş

Eskişehir'de besteci, aranjör ve DJ, 31 yaşındaki Emrah Karaduman ile Volkan Karaca'yı bıçakla yaralayan, genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin hayranı olduğunu söyleyen tutuklu sanık 33 yaşındaki Enis Duman, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 
Tutuklu sanık Enis Duman, bugün Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya çıktı. Duruşmaya DJ Emrah Karaduman ile arkadaşı Volkan Karaca katılmadı. Karaduman ve Karaca'nın avukatları mahkeme heyetinden, sanığın tasarlayarak adam öldürmek suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

'AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL'

Sanık Enis Duman'ın avukatı ise müvekkilinin akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılmasını istedi. Mahkeme heyeti Duman'ın avukatını talebini kabul etmedi. Heyet, tutuklu sanık Enis Duman'ı, Emrah Karaduman'ı öldürmeye teşebbüs suçundan önce ömür boyu hapis cezasına çarptırdı ardından olayın teşebbüste kalması ve duruşmadaki iyi hali nedeniyle cezayı 8 yıl 4 aya indirdi. Mahkeme heyeti Enis Duman'ı, Volkan Karaca'yı yaralama suçundan da 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı. Toplam 12 yıl 6 ay hapse mahkum olan Enis Duman jandarmalar tarafından duruşma sonrası tekrar kaldığı Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Polis memuru, 16 yaşındaki çocuğa istismardan tutuklandı

SONRAKİ HABER

Trump, Katalonya referandumuna karşı olduğunu açıkladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...